Necklaces & Pendants

Nowy mandala art naszyjnik Czarny naszyjnik Kotek w Naszyjnik-Retro Halloween Dyni N766 medalion zawieszka

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 12cm x 5cm (5.91in x 4.72in x 1.97in)

2015 nowy mandala art naszyjnik Czarny naszyjnik Kotek w Naszyjnik-Retro Halloween Dyni N766 medalion zawieszka
procdut obrazku:
zapraszamy do naszego sklepu!
zamówienie > 120 dolarów uzyskać darmowa wysyłka wysłać za pośrednictwem ekspresowych! (DHL, UPS, SF, Fedex... )
cieszący zakupy!
" zapraszamy Do Naszego Sklepu! uwaga Proszę:
> > > Chinese Spring Festival nasze Wakacje od 2.11 Do 2.21 (nie Można wysyłać zamówienia !!! )!
-Shipping- Proszę O uwagę! jesteśmy międzynarodowy sprzedawca od Chinach kontynentalnych. potrzebujemy 1-7 dni roboczych, aby przygotować swoje zamówienia według naszych licznych zamówień każdego dnia, prosimy o cierpliwość! zwykle oferują standardowe międzynarodowego airmail. może to potrwać około 10 do 60 dni roboczych do dostawy. jeśli masz jakieś pytanie lub jakieś specjalne życzenie, prosimy o kontakt z nami. postaramy się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin ze względu na różnicę czasu między nami, dzięki za wyrozumiałość. 1. Metoda sprzedawcy Wysyłka: zamówienie > = 10, z numerem przesyłki (Mają Międzynarodowe informacje o wysyłce z Chin). zamówienie 2. Fundacjajozef.org Standardowa Wysyłka (Zalecane): z numerem przesyłki (Mają Międzynarodowe informacje o wysyłce z Chin). 3. order >=$ 120, darmowa wysyłka ems, DHL, FedEx, UPS, TNT, stacji poboru Opłat: DHL około 3-7 dni www.dhl.com EMS około 3-7 dni www.ems.com porcelanowa Poczta Powietrza około 10-60 dni www.17track.net/IndexEn.html ePacket około 7-15 dni www.usps.com sf-ekspresowe około 3-7 dni www.sf-express.com (jest To tańsze niż inne express. If trzeba, prosimy o kontakt z us. my dostosujemy cena). UWAGA: Nabywca będzie odpowiedzialny za podatków, zwyczaje i inne opłaty podczas wysyłki! wszystkie elementy powinny być wysłane do Fundacjajozef.org zweryfikowany adres. uwaga (Free shipping): jeśli wybierzesz darmowa wysyłka opcja, twoja przesyłka zostanie dostarczony bezpośrednio domu tylko jeden raz lub to wyśle do lokalnego poczta to, czego potrzebujesz, aby wziąć swój numer śledzenia i osobistego ID zebrać swoje rzeczy. będziemy was informować natychmiast po swojej działki zostały wysłane. jeśli wybrać ekspresową wysyłkę, prosimy pamiętać, aby zostawić swój numer kontaktowy, jest to wymagane dla ekspresową wysyłkę.

• Płeć: Unisex
  • Naszyjnik typu: Wisiorek naszyjniki
  • Metale typu: Stopu cynku
  • Typ łańcucha: Link łańcucha
  • Materiał: Szkło
  • Długość: 55cm+5cm (extend chain)
  • Styl: Trendy
  • Numer modelu: N766
  • Kształt 's wzór: Okrągły
  • Wisiorek rozmiar: 20mm glass dome
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Typ artykułu: Naszyjniki
  • Nazwa marki: TAFREE
  • Fine or Fashion: Fashion
  • Item Type: Necklaces
  • Weight: About 20 g
  • Metal Plated: Antique Bronze \ silver Plated
  • Glass Cabochon Size: 20 mm In Dia
  • Package: Opp Bag
  • MOQ: 3 piece

Necklaces & Pendants

10 sztuk/partia Hurtownie Kobiety Mężczyźni Biżuteria Etniczna Długi Sznur Żywicy Imitacja Kości Słoniowej Czaszka Krzyż Wisiorek Naszyjniki Wielu Stylów opis: 100% Nowy i Wysokiej Jakości typ: Wisiorek Naszyjniki materiał: Liny i Syntetycznych tworzyw

Necklaces & Pendants

HSIC Thor Thor Loki Odinson Nieskończoność Serce Wisiorek Naszyjnik Kochanków Para Prezent Biżuteria Walentynki Prezenty HC11019 rozmiar: 3*1.5 cm waga: 9g miejsce pochodzenia: zhejiang, Chiny wspieramy Dropshipping i można dokonać zamówienia natychmiast!