• 5 Pair Ulgę W Bólu Podkładki Silikonowe Wkładki Protector Anti Slip Buty Poduszki Wkładka Masaże Manicure Żel Przodostopia Soletta Almofada

• Typ jednostki: lot (5 Para/lot)
  • Rozmiar przesyłki: 20cm x 12cm x 11cm (7.87in x 4.72in x 4.33in)

cechy: 100% Brand new Alleviates ciśnienie obuwia, które przynosi do stóp dłoni i stóp arch. może zapewnić maksymalną zwolnienie z zmęczony i bóle stóp. antypoślizgowa projekt daje zdecydowane poparcie i oferuje masowanie efekt idealne do noszenia we wszystkich rodzajów obuwia w tym Buty Sportowe, Buty do chodzenia, Obuwie robocze i Wysokie Obcasy. wielokrotnego użytku. pranie ręczne z ciepłą wodą i mydła. neutralny estetyczne. schowany w swoim buta. Pakunek zawiera: 5 Para Butów Wkładki

• Typ artykułu: Toe separator
  • Materiał: Silicone
  • Nazwa marki: NIDETX
  • Ilość: 5Pair
  • Rozmiar: soletta gel
  • Numer modelu: Foot Patch

5 Sztuk/partia Profesjonalne Różowy Diament Gąbka Plików 100/180 Prezent Pilnik Polerowanie Szlifowanie Papierem Ściernym Papierem Ściernym Slim Paznokci Narzędzia Sztuki

Profesjonalny Pilnik do paznokci Nail Art Narzędzia Salon Pliku Bufora Szlifowanie Pliki rozmiar: 17.7x3.2x1.3 cm opakowanie: 5 sztuk/partia materiał: Papier Ścierny na powierzchni, Gąbki (EVA) na drugą warstwę, plastikowe (PP) w średnim poziomie. okazja: