• Dolls & Stuffed Toys
  • 500 SZTUK/PARTIA, cyrkonie Akrylowe, Kryształowe cyrkonie, Blingbling koraliki, DIY craft materiał. Mieszane kolor, 10mm. ping. Wholesale.

Dolls & Stuffed Toys

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 13cm x 12cm (5.91in x 5.12in x 4.72in)

1. w Przypadku jakichkolwiek sepecial wniosek skontaktuj się z nami przed płatnego, nie zostawić wiadomość po zapłacił.
2. Proszę dodać wszystkie wybrane elementy do koszyka i wybrać metodę wysyłki. następnie kliknij przycisk " zapłać Teraz " przycisk, a następnie pełnej zapłaty po kliknięciu na zamówienie.
3. będziemy pisać " prezent " na górze z pudełka, jeśli wysłać poprzez normalne po. oznajmiać małe wartość accordting do kwota zamówienia i wielkości pudełka. If chcesz prawdziwa wartość oświadczam, proszę zostawić wiadomość, gdy zapłacił.
4. We wyśle zamówienie w ciągu 7 dni po dokonaniu zapłaty. jeśli niestandardowe elementy wyślemy w ciągu 10 ~ 20 dni. nie gwarantujemy czas transportu wszystkich przesyłek międzynarodowych, ponieważ inny kraj ma różne odprawy celne czas, to mogą mieć wpływ, prędkość, nie możemy kontrolować prędkość, ale będziemy przedłużyć czas dostawy dla ciebie.
5. Proszę przeczytać opis ostrożnie przed płatnego. Please użyciu dokładnie adres podczas płatnego, jeśli twój wrócił powodu spowodowane paczkę, będziemy pamiętać zwrot kosztów wysyłki opłata.
6. Please pamiętać każde zamówienie mieć tropi liczbę, można śledzić go w internecie.
7. Należy pamiętać, że kupujący jest odpowiedzialny za wszelkie dodatkowe cła i podatki import z kraju celnych, te dodatkowe opłaty powinny być wynagrodzenie po zebrać paczkę.
8. Prosimy O kontakt z nami przed opuszczeniem negatywną opinię i otwartego sporu, a my postaramy się jak najlepiej rozwiązać problemy.
9. Custom-made: możemy na zamówienie wyrobów z papieru. eva products. produkty czuł. and wszystkie zestawy rzemieślnicze dla you. if masz jakieś pytanie prosimy o kontakt z nami przez e-mail.
darmowa wysyłka 500 sztuk/partia przez Chiny poczta lotniczej poczta. cyrkonie akrylowe, Kryształowe cyrkonie, Blingbling koraliki, DIY craft materiał. rozmiar: 10mm materiał: arcylic kolor: kolor mieszany

• Typ artykułu: Akcesoria dla lalek
  • Płeć: Unisex
  • Nazwa marki: YHCRAFTS