Festive & Party Supplies

Ślub Dziewczyna Chłopiec Balony Foliowe Globos Mariage Casamento Zabawki Dmuchane Dekoracje Ślubne Kulki Powietrza Baby Shower Party Supplies

• Rozmiar przesyłki: 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)

ślub Dziewczyna Chłopiec Balony Foliowe Globos Mariage Casamento Zabawki Dmuchane Dekoracje Ślubne Kulki Powietrza Baby Shower Party Supplies
rozmiar przed napompować chłopca: 44 cm * 77 cm, dziewczyna: 44 cm * 77 cm
nasza wielkość jest płaski rozmiar przed pompowania, po napompować, wielkość będzie trochę małe niż.
zawory na balony mają samo uszczelnienie. gdy napompowane balon będzie zatrzymać się od ponad tydzień. The balony mogą być wypełniony helem się unosić lub wypełnione powietrzem, aby dołączyć do każdej powierzchni. balon przyjdzie płaskie i potrzeby pompowania od daty jej otrzymania. The sprzedawane bez Helu balon.
jak nadmuchać balony > >
w jaki sposób, aby zwolnić powietrza > >
jeśli potrzebujesz inflatora powietrza, kliknij poniżej zdjęciach.
można również kliknąć poniższy link, aby zobaczyć szczegóły, jak korzystać z koszyka zakupów.
płatności
1. Fundacjajozef.org akceptuje następujące formy płatności: visa, mastercard, QIWI, western union i t/t (banku przesyłaj) 2. Kupujący ochrony: deliever Fundacjajozef.org tylko zwolnić płatności do nas po potwierdzeniu zamówienia.
wysyłka 1. Darmowa wysyłka wystarczy wysłać przez Chiny Poczta Lotniczej Poczta, do Australii, kanada, Wielka Brytania, stany Zjednoczone będzie zazwyczaj 15 do 30 dni do przyjazdu, aby reszta krajów na świecie będzie trwa zwykle około 20 do 50 dni, aby dotrzeć. jak możliwości opóźnień występujące poza naszą kontrolą, niektóre działki mogą być opóźnione, prawdopodobnie biorąc więcej niż 30 lub 50 dni, aby dotrzeć. 2. Jeśli potrzebujesz towar pilnie , proszę wybrać sposób wysyłki EMS, DHL lub Fedex i zapłacić dodatkową opłatę transportową (5-10 dni przyjeżdżać ciebie). 3. Nasza cena nie obejmuje podatków, VAT, lub innych opłat. aby upewnić się, możesz minimalny podatek, będziemy zadeklarować jako " prezent " lub " próbka " z niską wartością. usługi 1. Jeśli istnieją jakiekolwiek problemy produktów, proszę o kontakt po pierwsze, i możemy negocjować na nim. postaramy się jak najlepiej rozwiązać go zadowalające. jeśli naprawdę nie don chcesz go, proszę wysłać je do nas w ciągu 7 dni, i powinien ponieść koszty wysyłki w obie strony. po otrzymaniu zwrotu towaru, dajemy swoje pełnej refundacji. 2. you mogą skontaktować się z nami trademanger bu lub pozostawiając nam wiadomość lub napisz do nas, wewill odpowiedzi do ciebie w ciągu 24 godzin, i w ciągu 36 godzin na weekend. nasz czas pracy: 8:00 AM ~ 22:00 PM (Pekin czas) informacje zwrotne ci satysfakcję i pozytywne opinie są dla nas bardzo ważne. proszę zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek, jeśli są saticfied z wyjazdu produktów i usług.

• Kształt Stylu: Cartoon Rysunek
  • Okazje: Rocznica,Party,Ślub i Zaręczyny,Ślub,Walentynki
  • Is_customized: Tak
  • Nazwa marki: EACH PARTY
  • Liczba Sztuk: 1 pc
  • Klasyfikacja: Ballon
  • Materiał: Folia aluminiowa
  • Numer modelu: p2577
  • Balloons size before inflate: boy
  • Balloons color: as picture
  • Balloons features: inflate helium to float, air balloons stick to decor.
  • Balloons gender: girls, lady, man
  • Item type: Wedding decorations, Wedding events
  • Theme: Wedding decorations, wedding favors and gifts
  • Type: inflatable Wedding dress balls foil Balloons
  • Helium Balloons: Yes
  • is_customized: Yes

• Petuh2011 Ru

Idénticos a la foto. Me encantan!!!!

• Wqasrfde

bellissimo

• Shaposhnikov A

Качество отличное, доставка быстрая, продавца рекомендую