Dolls & Stuffed Toys

699 # Różowy Chiński Klasyczny Długa Sukienka Dla 1/4 MSD DZ AOD BJD Dollfie

• Rozmiar przesyłki: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

A brand new DRESS dla MSD AOD DOD LUTS BJD LALKĘ. 1/4 Kolor: Jak obrazek Rozmiar: Mieści się na 1/4 (17 "/44 cm) BJD dollfie Mieści się na MSD AOD DOD LUTS DZBJD dollfie Lut i innych podobnych wielkości kulową lalek. Stan: Nowy i nigdy nie używane Mamy również te pozew o 1/3 (24 "/60 cm) lalkę. Jeśli lubisz proszę zobaczyć w moim sklepie. Możemy na zamówienie dla ciebie, Inny kolor i rozmiar według trzeba. Jeśli podoba ci się skontaktuj się ze mną. (custome wykonane: normalny potrzebują 5-7 dni roboczych).

• Typ artykułu: Akcesoria dla lalek
  • Bjd/sd atrybut: Starożytny strój
  • Ostrzeżenie: N/A
  • Płeć: Dziewczyny
  • Materiał: Bawełna rope & wełny
  • Formularz: 1/4
  • Mfg numerem serii: Moda
  • Wymiary: 1/4
  • Numer modelu: 344924
  • Typ: Akcesoria

Dolls & Stuffed Toys

500 SZTUK/PARTIA, cyrkonie Akrylowe, Kryształowe cyrkonie, Blingbling koraliki, DIY craft materiał. Mieszane kolor, 10mm. ping. Wholesale.

1. w Przypadku jakichkolwiek sepecial wniosek skontaktuj się z nami przed płatnego, nie zostawić wiadomość po zapłacił. 2. Proszę dodać wszystkie wybrane elementy do koszyka i wybrać metodę wysyłki. następnie kliknij przycisk zapłać Teraz przycisk, a następnie