• Motocykl spieków przednie i tylne klocki hamulcowe do honda nsr250r NSR 250 R VFR VFR400R 400 R 1986-1987 nowy

• Typ jednostki: Zestaw
  • Rozmiar przesyłki: 20cm x 15cm x 1cm (7.87in x 5.91in x 0.39in)

POMOC
będzie ten element pasuje do mojego Motocykl/Samochód?
będziemy podać odpowiednie modele w opisie produktu, przed zakupem, proszę potwierdzić Akcesoria nadają się dla twojego Motocykla/Samochód.
jeśli nadal nie wiesz o tym, możesz rozważyć konsultacji technika przed złożeniem zamówienia, aby upewnić się na dopasowanie.
może to być wysłane do mojego kraju?
możemy wysyłać rzeczy 98% krajów na świecie. jeśli twój kraj może ot wybierz na Fundacjajozef.org, proszę porozmawiać z nami.
jak długo trzeba czekać, aby dotrzeć?
ogólnie rzecz biorąc będziemy zorganizować transport w 1-2 dni roboczych po zapłaty potwierdza, i współpracujemy z DHL (5-7days), i EMS (13-20days) na czas dostawy,
uwaga: będziemy wysyłać towary tylko przez EMS do klientów z jakiegoś obszaru, np Rosja, co jest lepsze dla importu.
Muszę płacić ceł?
my nie płacą żadnej z opłatą Podatku. a cena na Fundacjajozef.org nie zawierają podatku celnego i opłaty, jeśli się dzieje, wszelkie podatku celnego i opłaty spowodowane tym, kupujący powinien zapłacić sam, jeśli nie zgadzają się, proszę nie kupić, aby uniknąć kłopotów. niestandardowych obowiązków są pobierane przez importowanie krajów. choć nie możemy kontrolować to, a my pomożemy ci zadeklarować niższą wartość na zwyczaje. w związku z tym, większość naszych klientów nie trzeba płacić ceł lub po prostu zapłacić kilka. jeśli masz specjalne wymagania dla zadeklarowanej wartości, proszę wyjaśnić do nas podczas składania zamówienia.
Warunki Dostawy
wysyłamy na całym świecie, z wyjątkiem APO/FPO
produkty są wysyłane z Chin używać Airmail, dotrzeć do większości krajów w ciągu 10 do 20 dni roboczych.
czas dostawy zależy od przeznaczenia i innych czynników, może to potrwać do 20 dni roboczych.
płatności akceptujemy alipay tutaj. wszystkie główne karty kredytowe są akceptowane za pośrednictwem bezpiecznego DEPOZYT procesora płatności. proszę dokonać płatności w ciągu 3 dni (tylko wysyłamy na Fundacjajozef.org potwierdzić adres)
uwaga przedstawione przez zdjęcia na kolor może się różnić w zależności od różnych konfiguracji systemu monitoringu. odchylenie koloru mogą wystąpić. zgodność Wykres są tylko do ogólnego odniesienia, niektóre modele mają inną nazwą w różnych krajach, więc pamiętaj, aby sprawdzić swój rower jest model i rok przed złożeniem zamówienia, mieć pewność, że rower używa oryginalnych części (nie ponownego wyposażyć).
należy Upewnić się Twój Motocykl jest w naszym kompatybilność.
Klocki hamulcowe Do SUZUKI
opis:
stanami: 100% Brand New
materiał: Pół-metaliczne
kolor: Jak Obraz Pokazał
pozycja: Przód i Tył
opakowanie zawiera:
jakość: 6 Sztuk (4 sztuk Do Przodu i 2 sztuk Na Tył)
montaż:
dla HONDA CBR 400 R HURAGAN 1986
dla HONDA NSR 250 R VFR 400 R 1986-1987
zwroty dokładamy wszelkich starań, aby służyć naszym klientom najlepsze, że możemy. zwrócimy ci jeśli powrót rzeczy w ciągu 3 dni od daty otrzymania przesyłki bez podania przyczyny. However, należy upewnić się, że rzeczy wracać są w ich pierwotne warunki., jeśli elementy są szkody lub straty podczas ich wrócił, będziesz odpowiedzialny za takie szkody lub straty, a my nie dają kupującemu pełny zwrot pieniędzy. The nabywca powinien spróbować złożyć reklamację z thelogistic firmy, aby odzyskać koszty uszkodzenia lub utraty. The nabywca będzie odpowiedzialny za wysyłek opłat wracać rzeczy. informacje zwrotne klient jest zawsze NR 1 twoja Satysfakcja i pozytywne opinie są dla nas bardzo ważne. proszę zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek, jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. dbamy o nasze cenionych klientów i zrozumieć obawy i frustracje andwill postaramy się jak najlepiej rozwiązać problemy. prosimy o kontakt z nami przed wyjazdem negatywną informacje zwrotne. znajdziemy rozwiązanie, aby spełnić twoje wymagania i Satysfakcji. ze względu na tym samym ISP ustawienia filtra SPAMU, może nie być w stanie odbierać nasz email odpowiedzi, jeśli masz problem otrzymaniu nasze e-maile, być może trzeba użyć innego e-mail do kontaktu z nami. jeśli jesteś niezadowolony z jakiegokolwiek powodu pozycji w ciągu 3 dni od daty otrzymania przedmiotu, możesz zwrócić go do zwrotu (odjęciu koszty dostawy). skontaktuj się z nami nasz czas pracy (GMT + 8) od poniedziałku do Piątku 9: 00-20: 00. So proszę zawsze porozmawiać z nami poprzez system Fundacjajozef.org e-mail, my odpowiemy tak szybko, jak to możliwe.

• Nazwa marki: Crystearth
  • Typ artykułu: Tarcze hamulcowe
  • Nazwa modelu: NSR 250 R VFR 400 R 1986-1987
  • Długość produktu: 10cm