• Forfar PU Skórzane Łucznictwo Barcer Arm Straży Ochrony Pull Bow chronić Ramię do Fotografowania Polowania Łucznictwo Akcesoria Brązowy

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

dane techniczne:
kolor: Brązowy
materiał: PU skóra
Up obwód: 12.5 cm, dół obwód: 7.5 cm, długość: 22 cm
pakiet zawiera:
Arm Straży łucznictwo * 1
1. pozycje zostaną wysłane w ciągu 5 dni roboczych po zapłaty potwierdzającej. nie jesteśmy odpowiedzialni za wszelkie złe lub niedostępne adres.
2. Proszę sprawdzić z swoje Zwyczaje przed zakupem. należności celnych przywozowych, podatki i opłaty nie są wliczone w cenę lub wysyłka opłaty nie są wliczone w cenę wysyłki lub opłat. proszę sprawdzić w urzędzie Celnym w danym kraju i zakończyć odprawy w razie potrzeby. w normalnej sytuacji, będziemy zminimalizowania deklarowanej wartości dla rzeczy.
3. Większość przedmiotów zostaną wysłane przez Chiny Poleconym Powietrza lub Fundacjajozef.org Standardowa Wysyłka. ja bierze 25-60 dni roboczych do tranzytu w zależności od lokalizacji. większość przedmiotów zostaną dostarczone w ciągu 4 tygodni, podczas gdy niektóre mogą trwać do 6 tygodni. jest to normalne, mamy nadzieję, że można źle zrozumieć fakt, że międzynarodowa tranzytu jest poza naszą kontrolą. jeśli chcesz, aby uzyskać produkty szybko, sugerujemy, że można wybrać Ekspresową wysyłkę przez DHL.
4. Uwaga: Sprawdzić swój pakiet przed podpisaniem go lub przyjmowanie go, odmówić pakietu, jeśli to wygląda jak uszkodzenia podczas transportu. jeśli masz jakiekolwiek problemy dotyczące wysyłki, prosimy o kontakt z nami swobodnie w pierwszej kolejności. dzięki.
1. masz 7 dni na kontakt i 30 dni zwrócić go od daty jej był otrzymał. jeśli ten element jest w posiadaniu więcej niż 7 dni, to jest rozpatrywane używane, a MY NIE WYDA CI Zwrot LUB WYMIANĘ. Nie ma żadnych WYJĄTKÓW! koszt wysyłki jest niedźwiedź zarówno przez sprzedającego i kupującego w połowie.
2. Wszystkie wracać rzeczy MUSZĄ BYĆ w oryginalnym opakowaniu i musisz DOSTARCZYĆ nam numer śledzenia przesyłki, konkretnego powodu do powrotu, i twój po #.
3. My zwrócimy PEŁNĄ KWOTĘ ZWYCIĘSKIEJ OFERTY, po otrzymaniu towaru w jego pierwotnego stanu, opakowania ze wszystkich elementów i akcesoriów zawartych, PO ZARÓWNO Kupujący i Sprzedający anulować transakcję z Fundacjajozef.org. LUB, możesz zdecydować się na wymianę.
4. będziemy ponosić wszystkie koszty wysyłki, jeśli produkt (y) jest (są) nie jak w reklamie.
1. jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów, proszę zostawić 5 gwiazdek zwrotne, aby się z nami bez wahania, będziemy bardzo ceniona za to.
2. Czy są jakieś problemy z naszych produktów, skontaktuj się z nami najpierw poprzez Fundacjajozef.org Trademanager, wiadomość lub e-mail. a my odpowiemy wkrótce i dać naszym najlepsze rozwiązania, proszę nam wierzyć, że nie pozwoli ci ponosić strat.

• Numer modelu: 136580
  • Wykorzystanie: Strzelanie