• 10 sztuk/partia Whiteboard Marker Hurtownie Chiny 3.0mm Duża Pojemność Napełniania nietoksyczny Whiteboard Marker Długopis Biurowy

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 15cm x 25cm (5.91in x 5.91in x 9.84in)

wy-plugin-start
gorący Towar
8.24 dolarów 11.29 dolarów
6.68 dolarów 9.15 dolarów
3.66 dolarów 4.69 dolarów
3.29 dolarów 4.51 dolarów
17.95 dolarów 23.01 dolarów
18.87 dolarów 25.85 dolarów
9.18 dolarów 11.77 dolarów
3.97 dolarów 4.51 dolarów
wy-plugin klasy
przeczytaj Zanim Kupisz proszę sprawdzić sposób wysyłki, starannie wybrać, wyślemy w oparciu o wybór (śledzenia lub untrackable). całkowita zamówienia > $150 , bezpłatne Ekspresowa Wysyłka przez EMS/DHL/Aramex itp, Z Wyjątkiem Niektórych Odległych Kraju. Regadless z przewidywanego czasu dostawy, nasza zwrot obiecał czas jest 60 dni i 90 dni dla Brazylii. wsparcie Sprzedaży Hurtowej, Dropshipping, Cutomized LOGO Pritning, OEM, ODM opis
produkt Zawiera: 10 tablica markery zapakowany w polu papieru
rozmiar: 3.0mm
długość: 128mm
jeśli chcesz, aby wymieszać 10 markery kolor, proszę wybrać można wybrać, i zostawić kolor ilość każdego koloru, w przeciwnym razie wyślemy losowo.
adres Wymagania * IMIĘ I NAZWISKO I ANGIELSKI ADRES: proszę podać swoje imię i nazwisko odbiornika, i adres musi być w Języku Angielskim. kupujący z Federacji Rosyjskiej musi podać swoje imię i nazwisko (w tym bliski nazwa), w przeciwnym razie wysyłki zostanie opóźnione lub nie mogą być dostarczone. * WŁAŚCIWY KOD Pocztowy żadnych opóźnień lub awarii dostawy spowodowane przez niekompletne, wysyłka informacje dostarczone przez kupującego, sprzedawca nie ponosi odpowiedzialności. podatku i Cła Przywozowe cena produktu nie zawierają żadnych podatków. szybkość zmienia się w różnych krajach, musisz płacić je bezpośrednio do swoich zwyczajów, gdy jest to konieczne, jednak, będziemy zadeklarować niższą wartość dla ciebie, aby uniknąć podatków lub płacić niższe podatki, jeśli w ogóle, jeśli potrzebujesz fakturę lub inne wymagania, prosimy zostawić nam wiadomość. informacje zwrotne twoje informacje zwrotne 5 gwiazdek jest bardzo mile widziane! jeśli są jakieś problemy, proszę skontaktować się z nami najpierw przed opuszczać neutralną lub negatywną opinię,, aby umożliwić nam szansę, aby rozwiązać wszelkie problemy. więcej produktów prosimy kliknij:

• Kolor: 10 red markers, 10 blue markers, 10 black markers, you choose
  • Nazwa marki: Deli
  • Dwustronny pisania: Nie
  • Tusz do napełniania typu: Wielokrotnego napełniania
  • Pakiet ilość: 10 długopisy/box
  • Numer modelu: B-GWN-G600
  • Rozmiar: 128mm
  • Pakowanie: paper box
  • Pisanie średniej: Tablica
  • Kolor tuszu: mix

Beads & Jewelry Making

Hurtownie 20 sztuk pakiet urok wisiorek fit Europejskiej biżuteria Tybetański srebrny Koralik Charm big hole charm bransoletka DIY wisiorek PY535

drogi przyjacielu jeśli zamówienie więcej niż 5 dolarów, wyślemy zamówienie przez chiny Post Registered Air Mail. dziękuję za wyrozumiałość Szczegóły pakowania zauważ: większość zamówienia będą wysyłane w ciągu 48 godzin po zapłaty potwierdzającej.