• Gorący Bubel 10 zestawów/partia Czarne Pokrętła Pokrętło 1-Volume 2-Tone Dla Stratocaster Strat Gitary

• Typ jednostki: lot (10 Zestawy/lot)
  • Rozmiar przesyłki: 38cm x 25cm x 15cm (14.96in x 9.84in x 5.91in)

opis:
zestaw 3 sztuk gałki-w tym 1 volume + 2 ton Vintage style średnica wewnętrzna 5mm radełkowane będą one pasują do większości gitary materiał: Tworzywo Sztuczne rozmiar: approx.2.5 x 1.4 cm kolor: Biały z golden brown szczegóły ilość: 1 ZESTAWÓW (1 OBJĘTOŚCI, 2 TONE GAŁKI) pakiet: 10 xVOLUME 20 x TONE GAŁKI

• Nazwa marki: Homeland
  • Numer modelu: 19178

• Reynaert Adrien

Very good product, fast shipping...............

• Anna Savoilenko

arrived today all good thank you

• CASSANDRASANDERS318

All OK

• Igrok Udachi

ok

Folk SEWS-IRIN Gitaar Snaren Vervanging Volledige Zestaw 6 stks (. 009-.045) Stop metali spełnione Wond Koniec bal Średniego Napięcia

Idealny zamiennik uniwersalny dla folk gitara ciąg. zastrzeżona antykorozyjne płaszcz proces dla utrzymując struny zawsze pierwsze świeże. naciągiem automatycznym struny produkcji zapewnia stabilne i harmonijny dźwięku. łatwiejsze palce, średnie napięcie, pomysł