Festive & Party Supplies

100 sztuk/partia 7*9 cm Brązowy Aksamit Torby Mini Sznurkiem Ładownice Favor Gurda Wisiorek Jubilerski Torby Do Pakowania Ślub Prezent torby

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 10cm x 7cm (7.87in x 3.94in x 2.76in)

100 sztuk/partia Mini Brown Gurda Torba Velvet Torby Torby 7*9 cm Pasuje Do Pakowania Biżuterii Boże Narodzenie/Cukierki Darmowa Wysyłka Torby na prezenty
twoja satysfakcja jest dla nas dążenie
zakładamy wszystkie odpowiedzialność na tej aukcji
pozycja Ilość 100 SZTUK /lot
pozycja Nr.
aksamitna P Torby ouch 847
pozycja Materiały
Velvet
głównym Kolor
brązowy
pozycja ok rozmiar
7x9 cm
pozycja Kształt
dynia Shape
środek Konwersji
1mm = 0.0393 cal 1 cal = 25.4mm
pozycja Useage Fit Biżuterii, Koraliki, słodycze, kosmetyki, wisiorki, charms opakowania
o Niestandardowych
1. For organza torby i velvet prezent torba, Każdy rozmiar można dostosować dla ciebie. jeśli chcesz, aby wydrukować LOGO , minimalna wielkość zamówienia to 500-10000 sztuk. możesz wysłać nam swoje LOGO, i będziemy dać państwu najlepszą cenę według twoje LOGO kolor. But jeśli ilość jest mniejsza niż 500 sztuk, cena będzie bardziej kosztowne.
2. Dla plastikowej torbie, min ilość dla 9*15 cm jest 50000 sztuk , dla większej wielkości jest 10000 sztuk.
3. Dla Papierowej torbie, min ilość do drukowania logo jest 2000 sztuk rozmiar zgodnie z naszym magazynie.
4. Do pakowania biżuterii karty, ilość min jest 5000 sztuk , to jest dla karty kolczyk, naszyjnik karty, karty zestawy biżuterii, bransoletki karty karty i akcesoriów do włosów, dla cena tag, ilość min jest 10000 sztuk dla niestandardowych logo.
opakowanie Szczegóły
każde zamówienie jest wysyłane za pomocą koperta bąbelkowa lub multil ayer karton . chroni przedmioty przed uszkodzeniem w czasie transportu.
Proces zakupów
o Wysyłce
1. w Przypadku rosyjski klienta , proszę zostawić nam swoje prawidłową nazwę (Imię I Nazwisko) i dokładny adres , lub w słupek biuro nie może dostarczyć paczkę.
2. Większość naszych pakietów są wysyłane przez POCZTA LOTNICZA POCZTA w ciągu 3 dnia roboczego po otrzymaniu płatności.
3. We zwykle wyślemy paczkę e-pakiet ów do USA, to zajmie około 7-20days na przyjazd.
4. China Post Airmail Wysyłki trwa zazwyczaj w ciągu 15-45 dni roboczych przyjeżdżać. dokładne dostawa dni zależy od różnych krajów. czasem nieco dłużej, ze względu na Lokalnym sklepie lub z innych powodów. może to idzie więcej niż 20 dni, dziękuję za wyrozumiałość.
5. Sometimes wyślemy towar przez DHL LUB FEDEX za darmo dla niektórych krajów, jeśli zamówienie jest ponad 100 usd. (Jeśli działka jest duża objętość, nie możemy zrobić)
6. UWAGA: nabywca będzie odpowiedzialny za podatków, ceł i inne opłaty podczas wysyłki! wszystkie elementy powinny być wysłane do Fundacjajozef.org zweryfikowany adres, proszę dokładnie sprawdzić przed złożeniem zamówienia, dziękuję!
informacje zwrotne
ponieważ twoja opinia jest bardzo ważna dla rozwoju naszego biznesu, szczerze zapraszamy was opuszczać pozytywną informacje zwrotne dla nas, jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. będzie to po prostu zabrać cię 1 minutę. dziękuję! :) jeśli nie są zadowoleni z produktów i usług, uprzejmie prosimy o kontakt przed opuszczać jakaś negotive i i neutralfeedback. postaramy się jak najlepiej, aby cię zadowolić. dziękuję! :)

• Wzór: Jednolity kolor
  • Liczba Sztuk: 100 sztuk