• Model Building
  • LOZ Nanoblock Światowej Sławy Architektury Buckingham Palace Londyn Anglia Wielka Brytania Mini Diament Building Block Klocki

Model Building

• Rozmiar przesyłki: 21cm x 11cm x 6cm (8.27in x 4.33in x 2.36in)

LOZ nanoblock Światowa architektura Londyn Anglia Buckingham Palace edukacyjne kompletacja building block modelu dekoracji dla kid
LOZ 9366, KLIKNIJ NA ZDJĘCIE:
Warunki wysyłki
gwarantujemy wysyłamy w ciągu 72 godzin po potwierdzeniu płatności (z wyjątkiem Wakacji).
nasze ceny wysyłki zawierają kosztów transportu, obsługi, opakowania i związanych z nimi siły roboczej costs.
wysyłamy na całym świecie z Hong Kongu i Chinach
czas dostawy jest ok. 14 do 35 dni roboczych (wyłączone Sobota i Niedzielę, Święto państwowe) do większości miejsc
prosimy o kontakt, Jeśli nie otrzyma ponad powyżej dni roboczych, będziemy rozwiązać ten problem w bardzo krótki czas.
dla elementu bezpieczeństwa, ubezpieczenie jest wysoce zalecane.
wszystkie nasze produkty zostaną wysłane do kupującego Fundacjajozef.org adres, proszę potwierdzić adres na Fundacjajozef.org przed złożeniem oferty. upewnij się, że wysyłka adres oraz Imię i nazwisko jest prawidłowe. nie jesteśmy odpowiedzialni za wszelkie lub undeliverable adresów.
* międzynarodowe Nabywcy Uwaga *:
1) należności celnych przywozowych, podatki i opłaty nie są wliczone w cenę wysyłki lub opłat. te opłaty są nabywcy 's odpowiedzialność.
2) Proszę Skontaktować Się z urzędem celnym kraju ustalać co te dodatkowe koszty będą przed licytować/kupienie.
płatności
akceptujemy ESCROW, Alipay, Karta Kredytowa, T/T, Western Union. if masz jakiekolwiek pytanie, możesz napisz do nas.
proszę nie napisz do nas, aby poprosić o innych opcji płatności.
jeśli nie można sprowadzić natychmiast po zakończeniu aukcji, proszę czekać na kilka minut i spróbuj ponownie Płatności muszą być zakończone w ciągu 7 dni. niezapłacone pozycja (UPI) reklamacja zostanie złożony przed nie płacąc kupujących.
Feedback & DSRs
my zależy od naszej reputacji Fundacjajozef.org i zadowolenia klienta, aby odnieść sukces. Therefore, twój dsrs i są dla nas bardzo ważne, jak lepszy DSR wyniki wpływają nasz umieszczenie wyszukiwarki na Fundacjajozef.org.
jeśli kochasz moje przedmioty proszę zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek DSR ocena " ". Your działania pomoże nam zaoferować nasze mleko i chleba. zrobię to samo dla ciebie. jeśli nie mamy podane ci wystarczająco powodu do 5-gwiazdkowego stopnie na każdej DSR następnie poinformuj nas o tym, jak możemy zarobić twoja ocena 5-gwiazdkowy przed złożeniem swoje wyniki!
jako odpowiedzialny sprzedawca, gwarantujemy bezpłatną wymianę lub pełny zwrot, jeśli produkt jest uszkodzony.
obowiązuje okres wynosi 30 dni od dnia od złożenia zamówienia, więc prosimy o poinformowanie nas o wady z góry po go znaleźć.
zwrócimy ci, jeśli element nie jest opisany lub uszkodzony w transporcie.
możesz go zwrócić w ciągu 7 dni od daty otrzymania.
ale koszty wysyłki nie podlega zwrotowi.
element powinien być zwrócone do nas w oryginalnym stanie przez poczta z tropić liczbę.
wszelkie pytania chcesz zapytać, zapraszamy do e-mail do nas.
skontaktuj się z Nami
wszystkie e-maile będą odpowiedział w ciągu 24 godzin. jeśli nie otrzymają naszą odpowiedź, uprzejmie prosimy o ponowne wysłanie wiadomości e-mail, a my odpowiemy tak szybko, jak to możliwe. jeśli napisz do nas, a nie słychać odpowiedź, napisz ponownie przez alibaba system jak czasami nasze serwery pocztowe mają błędy ..

• Kolor: with color box, without color box
  • Nazwa marki: LOZ