Active Components

100 sztuk/partia Nowy L7818 L7818CV 7818 regulator napięcia 18 V TO-220

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)

Shenzhen Fengshengxin Electronics Co. Ltd jest profesjonalnym zaangażowane w electronic components dostaw firmy, firma, aby " reputacji pierwsze, klient pierwszy " zasady, przez pochwały i zaufanie wielu klientów w kraju i za granicą. w pomocy i wsparcie większości klientów, w ostrej konkurencji na rynku, corporate innowacji, stopniowo rozwija się w wschodzących dziedzinie e-commerce poczyniła wielki rozwój, i ma tworzą zestaw unikalny system zarządzania i eksploatacji. w klienta zarządzanie zarządzanie i sprzedaży, osiągnął automatyki biurowej. informacje o firmie przez Internet, że wielu przewoźnika, układy scalone, aby poradzić sobie z zmieniającego się rynku, w pełni grać do korzyści z wysokiej technologii, w celu zapewnienia wysokiej jakości usług dla naszych klientów.
firma duża podaż, dostawa szybka, w każdym ma dobrą reputację.

• Numer modelu: L7818CV
  • Is_customized: Tak
  • Napięcie zasilania: international standard
  • Rozpraszanie mocy: international standard