• 5 sztuk/partia Super Długo kobieta chowany Lady Prosto posiadaczem Papierosów Tytoń Rur pręt rocznika Elegancki Fajek luksusowy prezent

• Rozmiar przesyłki: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

Rasta Reggae Fajek Przenośny Uchwyt rury Palenia Tytoniu Papierosów
Brand New! łatwe do czyszczenia!
nie zawiera żadnych szkodliwych obiektów
jest to idealny prezent dla siebie lub ukochanej rur palący
bezpieczne i trwałe
zdrowe i bezpieczeństwa dla palenia tytoniu
Brand New!
Zawartość opakowania:
1 x papieros pręt
będziemy dostarczać ramdon kolor do ciebie, przepraszam za nie wybrać kolor, dziękuję
uwaga: Ze Względu na różnice między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz.
gwarantujemy styl jest taki sam, jak widać na zdjęciach. Thanks!
gwarancja & Zwroty
1. Wszystkie towary, które sprzedajemy są w dobrej jakości i pod badania, zanim zostaną wysłane. postaramy się jak najlepiej, aby uniknąć problemów z jakością.
2. If istnieje kilka wad wykonania lub materiału z produktów, proszę o kontakt po pierwsze, będziemy wymienić go lub oferują inne rozwiązania dla ciebie, aby dokonać wyboru.
3. opłata koszty dostawy nie podlega zwrotowi, a klient powinien być odpowiedzialny za wszystkie opłaty z po powrocie. wszystkie powrotne muszą być w dobrym stanie. muszą być pod resalable stanie. wady nie są gwarantowane przez człowieka, takie jak złamane, porysowane i tak dalej. dziękujemy za zrozumienie i współpracę!
wysyłka:
1. We wyśle w zależności od sposobu wysyłki bardziej wiarygodne i szybsze sposoby pod nadzwyczajne okoliczności. maybe koszty dostawy metoda jest inny z nich wybrać., ale jesteśmy pewni, że to będzie najszybszy sposób mamy może zrobić. będziemy zostawić wiadomość powiedzieć tropi liczbę po wysyłamy towar do ciebie.
2. Jeśli masz jakiekolwiek wymagania dotyczące towarów opis i deklarowanej wartości w wysyłka odbioru (faktury handlowej), pls zostawić nam wiadomość po dokonaniu płatności.
3. We nie są odpowiedzialni za wszelkie cła importowego podatku lub
informacje zwrotne
1. zadowolenie Klienta jest dla nas bardzo ważne. jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów, proszę wziąć czas, aby zostawić nam pozytywne opinie. Your zachętę zachowa nas do przodu i stale poprawy naszych usług.
2. Jeśli nie jesteś zadowolony z pozycji, którą zamówiłem, nie martw się, pls o kontakt z nami, będziemy rozwiązywać problem dla ciebie w czasie., że możemy rozwiązać wszelkie spory poprzez przyjazny negocjacji.

• Nazwa marki: HGHRC
  • Kształt: Proste typu
  • Materiał: Metal
  • Numer modelu: long Cigarette rod