Bracelets & Bangles

10 sztuk/partia 8mm Naturalne Howlite style mix Kamień Naturalny Pleciony Europejska Amerykańska Tkania Mężczyzna Bransoletka

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 3cm x 10cm (3.94in x 1.18in x 3.94in)

1. akceptujemy zapłatę przez Escrow service
2. please upewnić się, że adres jest prawidłowy.
1. wysyłamy wszystkie nasze rzeczy na całym świecie w ciągu 48 godzin przez EMS/DHL/China Post, wysyłka sposób zależeć będzie od całkowitych kosztów. 2. zazwyczaj wysyłamy zamówienia within7 dni w otrzymaniu płatności. 3. wysyłamy rzeczy przez EMS, DHL, FEDEX, lub China Post airmail. 6. Chiny Post/HongKong poczta, zwykle trwa 15-60 dni roboczych do lokalizacji, ale czasami ze względu na opłat celnych lub problemu pogody, mogą one być opóźnione trochę dłużej, szczerą nadzieję, że można czekać na kilka dni w cierpliwość.
1. Jeśli przedmiot jest uszkodzony lub nie jesteś zadowolony z zamówienia, prosimy o kontakt w ciągu 2 dni jak najszybciej. 2. wszystkie elementy muszą być zwrócone w oryginalnym stanie tak, że są one kwalifikacje refundacji lub wymiany towarów. 3. kupujący jest odpowiedzialny za koszty wysyłki do wymiany, dziękuję.
1. Ponieważ twoja opinia jest tak ważne dla naszego dalszej działalności, mamy szczerą nadzieję, że może zostawić pozytywne informacje zwrotne dla nas, jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług, dzięki za twój czas wartości. 2. Jeśli nie jesteś zadowolony z zamówienia, prosimy o kontakt z nami przed opuszczeniem netural (3 gwiazdek)/ujemny (1-2 gwiazdek) feedback. możemy pracować razem, aby rozwiązać swój problem.
1. You mogą skontaktować się z nami, pozostawiając nam wiadomość na Fundacjajozef.org lub napisz do nas lub porozmawiać na TradeManager 2. odpowiadamy was w ciągu 24 godzin.

• Metal kolor: mix styles
  • Shape\pattern:
  • Material: Alloy

Bracelets & Bangles

Mężczyźni Kobiety Uzdrawianie Hematyt Magnetyczny Zdrowie Bransoletka W Stylu Vintage Punk Style Bransoletka Biżuteria Prezent @ M23

Mężczyźni Kobiety Magnetyczne hematyt Bransoletka W Stylu Vintage Punk Style Uzdrowienie Zdrowia Bransoletka Biżuteria Prezent & #65312; M23 opis: cechy: typ: Bransoletka materiał: Hematyt średnica: 55mm ilość: 1 Pc płeć: Mężczyzna Kobiet funkcja: