• Kitchen,Dining & Bar
  • 1 Sztuk Ze Stali Nierdzewnej Próżni Uszczelniony Przechowywania Butelka Czerwonego Wina Stopper Podłącz Korek Do Butelki Gorąca Sprzedaż

Kitchen,Dining & Bar

• Rozmiar przesyłki: 6cm x 4cm x 4cm (2.36in x 1.57in x 1.57in)

cechy: stan: Nowy i Wysokiej Jakości materiał: Stal nierdzewna i Tworzyw Sztucznych kolor: Jak pokazano na rysunku łatwy i wygodny w użyciu i nosić go. utrzymuje open wino świeże przez kilka dni. usuwa powietrze do halt proces utleniania, idealne do przechowywania wina. Applys do domu, hotele, bary, kluby, KTV, kawiarni i tak dalej. uwaga: Ze Względu na różnicę światła i ekran, elementy kolor może się nieznacznie różnić od tego na zdjęciach. pakiet Zawiera: 1 * Wina Butelki Uszczelniacz
1. SHIPPING WORLDWIDE. (Z Wyjątkiem niektórych krajach i APO/FPO) 2. zamówienia zrealizowane terminowo po weryfikacji płatności. 3. tylko wysyłamy potwierdzający adresy zamówienia. twój adres zamówienia MUSI DOPASOWAĆ swój adres Wysyłki. 4. USŁUGA CZAS TRANZYTU jest provided przewoźnikiem i wyklucza weekendy i święta. tranzytu czasy mogą się różnić, szczególnie w okresie wakacyjnym. 5. Delivery Czas: drodzy przyjaciele, można spotkać niektórych mylić, kiedy wybrać metodę wysyłki, należy pamiętać, poniżej:
dla wszystkich przyjaciół:
1). chiny post Zwyczajne Small Packet Plus jest Fundacjajozef.org własnej wysyłka sposób, to jest bez śledzenia informacji.
2). zamówienie
3). kiedy dostaniesz paczkę, proszę potwierdzić odbiór i dać nam informacje zwrotne 5 gwiazdek.
4). jeśli nie otrzymasz przesyłkę czas blisko promis, proszę zwrócić się do nas, aby przedłużyć czas dostawy. z 60 dni, możemy promis zwrotu pieniędzy. mamy nadzieję, że zaufanie siebie.
dla Rosyjskich przyjaciół:
1). proszę zaoferować pełną prawdziwe imię po umieszczeniu order., ponieważ nie można dostać paczkę z powodu do zwyczajów. jeśli tak, to nie ponosimy odpowiedzialności za ciebie.
2). wysyłamy przesyłkę za pośrednictwem naszego sposobu wysyłki, to jest szybciej niż Chiny post Zwyczajne Small Packet Plus.
proces wysyłki 1. Wszystkie wracać rzeczy MUSZĄ BYĆ w oryginalnym opakowaniu i musisz DOSTARCZYĆ nam numer śledzenia przesyłki, konkretnego powodu do powrotu. 2. My zwrócimy PEŁNĄ KWOTĘ ZWYCIĘSKIEJ OFERTY, po otrzymaniu towaru w jego pierwotnego stanu, opakowania ze wszystkich elementów i akcesoriów zawartych, PO ZARÓWNO Kupujący i Sprzedający anulować transakcję z Fundacjajozef.org. LUB, możesz zdecydować się na wymianę. uszkodzone elementy MUSZĄ BYĆ zgłaszane i zwrócone w okresie gwarancyjnym (i w oryginalnym opakowaniu, jeśli to możliwe). musisz nam powiedzieć, co wada i dać nam swój numer zamówienia. MY NIE NAPRAWIĆ LUB WYMIENIĆ ELEMENTY Z UPŁYNĄŁ GWARANCJI. zgadzasz się na wszystkie wyżej wymienionych zasad, przy zamawianiu na Fundacjajozef.org! utrzymujemy wysokie standardy doskonałości i dążyć do 100% satysfakcji klienta! twoja opinia jest bardzo ważna prosimy, że należy natychmiast skontaktować się z nami, ZANIM nam neutralną lub negatywną opinię, tak, że możemy w sposób zadowalający rozwiązać swoje obawy. nie jest możliwe w celu rozwiązania problemów, jeśli nie wiemy o nich!

• Typ: Bar narzędzia
  • Średnica: <5 cm