• Delta Electronics BDB05405HHB BB86 13N0-LEA0101 Server Laptop Fan DC 5 V 0.36A 4-przewodowe

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)

marka: DELTA Numer modelu: BDB05405HHB 13N0-LEA0101 BB86 napięcie/Ampere/Ołowiu/Rozmiar 4-pinowe złącze DC 5 V 0.36A 4-przewodowe Stan przedmiotu: Używane gwarancja: Dwa Miesiące Gwarancji
wysyłka: Opis nie napisać nowy wentylator, zazwyczaj dziewięćdziesiąt procent nowy (bieżnikowanie). mimo, że jest używany. ale nie wpływa na pracy i jakości , mamy wiele dobre opinie. istnieje wiele zapasów nie na półkach, w razie potrzeby, proszę podać modele lub zdjęcia do nas. All produkty gwarancja 2 miesięcy. europejskie kraje stosują DHL express. proszę podać numer EORI. dziękuję wysyłka Aramex Proszę podać kopię ID karty (zrób zdjęcie). polityka poczty pocztowych zmiany w Federacji Rosyjskiej, (10-22 dni Dostawy)! kupujący muszą napisane w imię i nazwisko. 1. Please upewnić się, że wysyłka adres jest poprawny, wspieramy przesyłki przez ePacket (USA), Fundacjajozef.org Standardowa Wysyłka, DHL, EMS, i DHL Global Mail i więcej. (Standardowa Wysyłka Szybciej tha Mail)
Fundacjajozef.org Standardowy Szybko!! 10-28 dni (poszczególnych krajach lub nawet dłużej)
ePacket, HongKong Poczta, DHL Global Mail: około 15-30 dni (Poszczególnych krajach lub nawet dłużej) 2. We wyśle towar z w 1-3 dni po zaksięgowaniu płatności weryfikacji przez Fundacjajozef.org. jeśli kupisz więcej, mamy więcej ofert przez EMS: około 5-10 dni (Poszczególnych krajach lub nawet dłużej) Dhl: około 3-7 dni (Poszczególnych krajach lub nawet dłużej) wymiana/Wymiany/Zwrot (1) akceptujemy wymianę w ciągu 14 dni po otrzymaniu dla wadliwego elementu. a my zwrócimy pieniądze z powrotem. tymczasem, czego potrzebujesz, aby zapewnić nam pewne dowody, takich jak obrazek,, aby pokazać nam to jest uszkodzony. (2) jeśli kupisz złą pozycję pls natychmiast skontaktować się z nami, a my dostawy inny właściwy, jeśli mamy. ale musisz pozwolić sobie wszystkie koszty, w tym oryginalny ładunków, koszty obsługi i fracht powrotny, etc. (3) Unwished zwrotu produktu będą pobierane 15% zarybiania opłata tylko wtedy, gdy pozycja jest taki sam jak które wysłaliśmy na zewnątrz. kupujący musi zapłacić za wysyłki opłaty wysyłać rzeczy z powrotem. (4) Jeśli wracającą rzecz nie jest taki sam jak które wysyłane do ciebie, takich jak zniszczone, trzeba za to zapłacić. adres na działce nie jest nasze, to jest listonosz adres. tak, proszę NIE WYSYŁAĆ, ŻE ADRES. prosimy o kontakt z nami na adres zwrotny informacje zwrotne zadowolenie klienta jest dla nas bardzo ważne. jeśli jesteś zadowolony z naszych usług, proszę appraise szczegóły transakcji Fundacjajozef.org z doskonałym " 5 Gwiazdek " i zostawić nam pozytywne ocena informacje zwrotne. jeśli potrzebujesz produkt, możesz dostarczyć zdjęcie lub modelu do nas. postaramy się jak najlepiej, aby spełnić twoje potrzeby! dziękuję!

• Linie: 4 Linie
  • Pakiet: Tak