• 50 sztuk/partia Uniwersalny Ekran Dotykowy Stylus Długopisy dla iPad Dla iPhone Dla Samsung Tablet, telefony Komórkowe Tablet PC

• Rozmiar przesyłki: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

PRODUKT Z PIÓR wskazówka : niektóre ze względu na czas produkcji szkła folia na wyświetlacz , aparat dziura mają, czy nie, skontaktuj się z nami prawdziwe zdjęcia materiał : szkło marka : może Miki kraj Pochodzenia : chiny
doradzamy : niektóre szkło screen protector nie plandeka, proszę skontaktować się z nami, aby wysłać rzeczywisty obraz dla y ou
wskazówka przed zakupem:
bezpłatna wysyłka jest Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus (obsługuje tylko śledzenia w chinach) w ten sposób, to może zaoszczędzić pieniądze. jeśli wybierzesz China Poczta Lotniczej Poczta, następnie, to jest zarejestrowany mail, można uzyskać informacji o śledzeniu swoich towarów na swoim kraju. ale trzeba Opłatę Śledzenia. czas wysyłki: 15-45 dni roboczych (rosja 30-60 i Brazylia zazwyczaj 30-9 0 dni roboczych) jeśli potrzebujesz usługi śledzenia, proszę wybrać Chiny Wysyła Lotniczą Poczta jeśli nie otrzymasz towar w ciągu 60 dni, będziemy 100% zwrot płatności lub wysłać nowy przez głównie świetnemu zakwaterowaniu. proszę dać nam dobre opinie, musimy go. jeśli kupisz więcej będzie nam VIP kupującego, otrzymasz więcej rabat i najlepsze serivce. proszę zauważyć, jeśli masz jakiś problem, prosimy conatct nas, możemy dać ci po raz pierwszy rozwiązać.
produkcja Model
1 10 partia/10% Zniżki, nie mają logo jest ramdon. (jeśli martwić, skontaktuj się z nami na prawdziwe zdjęcia)
2 jeśli potrzebujesz Wydrukować siebie logo, minimalne zamówienie 3000 sztuk można wydrukować od twoich logo i DHL lub Fedex Darmowa wysyłka
3 Opakowanie: ma Pakietu detalicznego!!!
4 jeśli masz problem proszę copntact nas reslove, nie może zaakceptować sporu!
kompatybilny z:
* wszystkie dla serii iPad (iPad/iPad 2/NOWY iPad iPad 3)
* wszystkie dla iPhone poważne (2G/3G/3GS/4G/CDMA) * wszystkie do ipoda Touch poważne pakiet zawiera:
50x Dotykowy Rysik

• Kolor: ramdon color
  • Nazwa marki: iBuyiWin
  • Numer modelu: Pen-01
  • Materiał: Plastikowe
  • Kompatybilny marka: Samsung
  • length: 10.5
  • weight: 10g
  • Package: Retail Package

• Muraleite

Excelente vendedor. Recebi o produto em perfeito estado e dentro do que foi informado. parabenizo-o e recomendo-o fortemente a todos os interessados.

• Www Losharicc

Товар получен. Спасибо за презент