• 30 sztuk/partia Piękne Clematis 'Crystal Fountain' Clematis Bonsai Nasiona Kwiatów Nasiona Domu Ogród Balkon Kwiat Roślin Darmowa Wysyłka

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 10cm x 1cm (5.91in x 3.94in x 0.39in)

podczas sadzenia clematis, wybrać pozycję w słońcu lub półcieniu i roślin, wspinacz głęboko w wilgotnym, żyznej, dobrze przepuszczalnej gleby. pozycji górnej części rootball na głębokości 7.5 cm poniżej poziomu gruntu,, aby zachęcić nowe pędy, tworząc od podstawy rośliny. Clematis niechęć gleb, które są szczególnie mokro lub na sucho. takie glebach może być poprawiona przez dodanie mnóstwo dobrze rotted kompostu obornika lub w ogrodzie. gdy clematis rośnie w patio pojemniki użyć gleby na bazie kompostu. pociąg clematis rośliny na odpowiednie wsparcie, takich jak krata, przewody lub wolnostojące wspinaczki.
1. produkt zostanie wysłane w ciągu 4 dni roboczych po zapłaty rozjaśnia.
2. oferujemy poniżej metody wysyłki dla klientów:
a. Porcelanowa Poczta Poleconym
b. Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus
c. ePacket
d. Sprzedawca Sposób Wysyłki
3. Different metoda wysyłki jest z różnych szacowany czas przyjazdu do różnych krajów.
klienci mogą sprawdzić go w zależności od sposobu wysyłki, który wybrałem wiedzieć szacowany czas przyjazdu.
4. istnieje wiele czynników wpływa na czas wysyłki. jeśli chcesz, aby rozszerzyć więcej dni, aby otrzymać produkt (y), prosimy o poinformowanie nas o tym wcześniej.
1. Jeśli nie otrzymasz produkt w odpowiednim czasie, możesz skontaktować się z nami za wsparcie. oferujemy rozwiązanie ponownie lub zwrot.
2. w Przypadku otrzymania wada lub niewłaściwego produktu, można również skontaktować się z nami za wsparcie.
my poświęcone są przewidziane na najwyższym poziomie obsługi klienta, aby upewnić się, że 100% satysfakcji klienta. mamy bardzo mile widziane twój 5-Stars Pozytywne opinie.
proszę nie zostawiaj nam Neutralny i negatywne opinie nie pytając o pomoc. skontaktuj się z nami za wsparcie. będziemy sprawi, że w końcu zadowolony. dziękuję!

• Typ: Kwitnące rośliny
  • Stopień trudności kultywowanie: Bardzo łatwe