• 2 PC Twórczy Drewniane Jednorożec Nordic Domu Wystrój Pokoju Dziecka Płaszcz Wieszak Hak Haki Najlepsze Prezenty Dla Dzieci Boże Narodzenie Ozdoba wieszaki

• Rozmiar przesyłki: 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)

otrzymasz produkty w następujący sposób: materiał: Drewno + środowiska farby na bazie wody ILOŚĆ: 2 sztuk/partia ROZMIAR: 10*9 cm [uwaga] : 1. These są ręcznie z drewna hak, będą one mają jakiś inny żyły. 2. robimy hurtową i klienta. (Dla masz dużą popytu. we mają cooperatin z wieloma factorise.) 3. wszystkie zdjęcia są zrobione w naturze. zapraszamy do naszego sklepu :) jeśli masz problem lub pytanie, otwartego sporu jest konieczne, PROSZĘ skontaktuj się z nami po pierwsze, wil spróbować najlepiej pomóc, dzięki za zrozumienie! UWAGA: ponieważ produkt jest ręcznie zbudowany, i niektóre ze względu na materiał spowodowane przez normalnej produkcji małych wad

• Nazwa marki: COYOZHOOF
  • Materiał: Drewna