• Makeup
  • Zacznij Makers 12 Sztuk Pędzle Do Makijażu Zestaw Miękki Syntetyczny Fundacja Brwi Eyeliner Eyeshadow Powder Make Up Brush Set Narzędzia

Makeup

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)

cechy 100% nowy i wysokiej jakości! płeć: Kobiety materiał: Włókien Syntetycznych Włosów + Uchwyt Z Tworzywa Sztucznego ilość: 1 zestaw 12 sztuk kolor: Jak pokazano na rysunku wyświetlacz 1x Mini Powder Brush 1x Mini Foundation Brush 1x Duża Szczotka Korektor 1x Duża Szczotka Cień do Powiek 1x Średnich Pędzlem Korektor 1x Mini Szczotka Cień do Powiek 1x Średniej Eyeshadow Brush 1x Mini Szczotka Korektor 1x Szczotka Cień do Powiek 1x Skos Brow Brush 1x Lip Brush 1x Eyeliner Brush
jak do czyszczenia szczotki:
1. Gospodarstwa włosie twarzą w dół, run włosie pod ciepłą wodą.
2. Delikatnie wycisnąć nadmiar wody i pozostałości makijażu.
3. Apply bilon rozmiar ilość łagodnego mydła i oliwy z oliwek do dłoni.
4. Masaż szczeciny do dłoni okrężnymi ruchami biegnie pod bieżącą wodą, aż woda jasne, uważając, aby nie zanurzać pędzla.
5. Delikatnie wycisnąć nadmiar wody za pomocą czysty ręcznik.
6. niech włosie wyschnięcia w otwartej przestrzeni. pakiet Zawiera 1*12 pcs Makeup Muśnięcie Eye Set Narzędzia

• Typ artykułu: Pędzel do makijażu
  • Numer modelu: SJSW651
  • Materiał uchwytu: Plastikowe