• PEONFLY Człowiek Mody Paskiem Gentleman Bawełna Cały Mecz Mężczyzna szczęśliwy funny nowość Skarpetki kolorowe 5 PAR/PARTIA

• Typ jednostki: lot (5 Para/lot)
  • Rozmiar przesyłki: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

nasze produkty mają markowych producentów w imieniu przetwarzania, niskie ceny, zapewnienia jakości. wsparcie sprzedaży hurtowej, duża liczba zapraszamy do konsultacji z nami. Typ artykułu: Skarpetki materiał: 100% Bawełna skarpety typ: Bliski tube kolor: Styl do wyboru, jako obrazka przedstawienie styl: Moda funkcja: Oddychająca, antybakteryjny warunek: 100% Nowy
KOBIETY rozmiar: EUR36-40
USA5-7.5
MĘŻCZYŹNI rozmiar: EUR39-44 USA7-9.5
1 PARTIA = 5 PAIRS

• Nazwa marki: Peonfly
  • Skarpety typu: Na co dzień
  • Materiał: Bawełna,Elastan
  • Grubość: Standardowy
  • Numer modelu: 1- beard5655
  • Wysoka: Załoga
  • Typ artykułu: Skarpety
  • Płeć: Mężczyźni
  • Product age classification: Adult socks
  • Fabric name: Cotton
  • style: joker
  • function: Ventilation

• Brigandphix

beautiful!!! good material. Super!

Efero 1 Pair Romb Paskiem Krótkie Skarpetki Męskie Skarpetki dla Mężczyzn Ubrać Skarpetki Moda Biznesowych Skarpety Do Kostki Ciepłe Meias Masculinas

Modname ckeditor = efero 1 Pair Romb Paskiem Krótkie Skarpetki Męskie Skarpetki dla Mężczyzn Ubrać Skarpetki Moda Biznesowych Skarpety Do Kostki Ciepłe Meias Masculinas opis: 100% Brand New i Wysokiej Jakości Mody Mężczyzna Skarpetki Nazwa produktu: Mężczyźni