• Girls Clothing
  • Darmowa Wysyłka Hurtownie 40 sztuk/partia Dziecko Błyszczące Kot Zwierząt Hairclip Dziewczyna Akcesoria Do Włosów Dla Dzieci/Dzieci spinki Do Włosów

Girls Clothing

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 15cm x 20cm (5.91in x 5.91in x 7.87in)

darmowa Wysyłka Hurtownie 40 sztuk/partia Dziecko Błyszczące Kot Zwierząt Hairclip Dziewczyna Akcesoria Do Włosów Dla Dzieci/Dzieci spinki Do Włosów
uprzejmie Zauważyć:
1. zdjęcia Po prostu próbkę, rzeczywistych produktów może być nieco inna, z powodu jest produkowane przez naszą instrukcja, pls zrozumienie.
2. Due ten styl ma wiele kolorów, pls nie wybór kolorów, będziemy wysłany losowo. Pls zrozumienie.
dzięki!
uwaga proszę:
ponieważ Rosja post nowej polityki o Imię i Nazwisko, proszę każdy kupujący oferują swoje Imię I Nazwisko, zanim będzie zapłacić w swój adres rozliczeniowy. nie oferujemy dodatkowe wiadomość o imię i nazwisko po umieszczeniu zamówienia. dziękujemy za wielką współpracy!
proszę zostawić nam wiadomość w kolejności lista o swoim dodatkowe wniosek o rzeczy, wysyłka lub wartość faktury, itp, postaramy się jak najlepiej zaspokoić.
różnica w kolorze jest trudne do uniknięcia w sprzedaży internetowej. zazwyczaj będziemy dostosować kolory tak samo jak rzeczy, ale nie może być niewielka różnica koloru, zgodnie z innym świetle, innego monitora. więc jeśli droga nie można przyjąć to bardzo niewielkie różnice, być ostrożny przed dokonywania orders.
wysyłka:
zazwyczaj wysyłamy przedmiot w ciągu 1-5 dni po dokonaniu płatności 's 24 godzin potwierdzenie.
należy pamiętać, że koszt wysyłki (ty płaciłeś podczas składania zamówienia) nie w tym dodatkowe opłaty celne, opłaty maklerskie, cła, i podatki na import do danego kraju. te dodatkowe opłaty mogą być pobierane w momencie dostawy, kupujący jest odpowiedzialny za to.
nie będziemy zwrotu kosztów transportu odmówili przesyłek.
zwroty:
zwrócimy ci jeśli powrót rzeczy w ciągu 7 dni. jednak, kupujący powinien upewnić się, że rzeczy wracać są w oryginalnych warunkach. jeśli elementy są uszkodzone lub utracone, gdy są one zwracane, nabywca będzie odpowiedzialna za takie szkody lub straty, my nie dają kupującemu pełny zwrot pieniędzy. kupujący powinien spróbować złożyć reklamację w firmie logistycznej, aby odzyskać koszty uszkodzenia lub utraty.
nabywca będzie odpowiedzialny za wysyłek opłat wracać rzeczy.
odpowiedź:
twoja satysfakcja i pozytywne opinie są dla nas bardzo ważne. proszę zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek, jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, uprzejmie prosimy o kontakt z nami przed wyjazdem negatywną opinię. dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać wszelkie pytania lub wątpliwości i zapewnić najlepsze usługi dla ciebie.
dziękujemy za wizytę i zapraszamy ponownie!

• Typ artykułu: Nakrycia głowy
  • Styl: Moda
  • Numer modelu: 12068
  • Nazwa działu: Dzieci
  • Materiał: Wiskoza
  • Typ wzoru: Zwierząt
  • Typ: Spinki do włosów
  • Płeć: Dziewczyny
  • Nazwa marki: Hongmao

Girls Clothing

Twój łuki 1 pc 5 cal dzieci hair bows 3 warstwy stałe szokujące różowe Wstążki Łuki Boutique Kłania Spinki Do Włosów Dla Dziewczynek Akcesoria Do Włosów

kupujący musi przeczytać 1. Jeśli chcesz kupić wiele produktów lub wybierz wysyłki (EMS, FedEx, UPS), prosimy o kontakt z nami, będziemy ci najniższą cenę. 2. Kliknij tutaj, Aby uzyskać więcej nowych elementów: http://Fundacjajozef.org/store/1394628 3.