• Women's Bags
  • Brand New Kobiety crossbody torba falp Sayzisfa torba Panie wszechstronny Łańcuchy torba kobiet na ramię torby Bolsa Feminina T356

Women's Bags

• Rozmiar przesyłki: 25cm x 15cm x 20cm (9.84in x 5.91in x 7.87in)

100% Brand New materiał: PU Skóra rozmiar: 21x6x15 cm kolor: 4 kolory uwaga: 1 cal = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 cal dla różnych measureing metoda, wielkość może istnieć 2-3 cm tolerancji, to nie jest problem jakości. ze względu na różnicę między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz. proszę zrozumieć i dziękuję bardzo!

• Rozmiar: (20 cm <<Max Długość 30 cm)
  • Typ artykułu: Torebki
  • Twardość: Miękkie
  • Dekoracji: Cekinami,Brak