• Festive & Party Supplies
  • Nowy 30 Sztuk/partia 80 MM Modelowania Polistyrenu Pianka Styropian Ball Biały Piłki Dla MAJSTERKOWICZÓW Rzemiosła Christmas Party Decoration Supplies Prezenty

Festive & Party Supplies

• Rozmiar przesyłki: 21cm x 10cm x 10cm (8.27in x 3.94in x 3.94in)

warunki: 100% Nowy materiał: Jedwab głowice rozmiar: 8 cm pakiet: 30 sztuk kolor: Bardzo lekkie, jak pokazuje zdjęcie, różnice w kolorach mogą wystąpić z powodu różnych ustawień ekranu zastosowanie: urodziny wysłać kwiaty, obchody wysłać kwiaty, miłość kwiaty, sympathy kwiaty, festiwal kwiatów, home decoration zamówienie międzynarodowych przesyłek ekspresowych tryb transportu
1) chiny Post Registered Air Mail: Darmowa wysyłka
(NAM wysłany Epacker)
2)
nasze atuty to:
1. Większość z nich jest w magazynie, można złożyć zamówienie na to, czego są zainteresowani, jeśli jesteś detaliczna kupującego, możesz zapłacić za to teraz; jeśli jesteś cenę hurtową, skontaktuj się z nami berfore ciebie zapłacić za nich. We daje bardzo competitve hurtownie cena.
2. 6 lat doświadczenia w handlu i produkcji
3. Zespół Rozwoju Zawodowego
4. Factory outlet, Wysokiej Jakości i Konkurencyjnej Cenie
5. Szybka Dostawa
6. Polityka Członkostwa
* nasz sklep obietnica, że będziemy wysyłać swoje próbki zamówienia w 48-72 godzin. (Z Wyjątkiem Świąt) po potwierdzeniu kupujących płatności dla zamówień w Fundacjajozef.org. (platformy Fundacjajozef.org zazwyczaj potrzebuje, aby wziąć około 48 godzin, aby audytu płatności)
* 72 Godzin reguły ma zastosowanie tylko do małych zamówień i mieszane zamówień zajmie dłuższy czas oczekiwania, aby przygotować produkty i dlatego jest nie pokrywa pod tę regułę.
* zazwyczaj wysyłamy przez Chiny Poczta Lotniczą Poczta (to wszyscy jesteśmy darmowa wysyłka), EMS swój produkt, jeśli masz specjalne wymagania innego kuriera, która wymaga, aby ponosić wszelkie opłaty pocztowej, to trwa około 15-39 dni, aby osiągnąć swoją lokalizację.
jeśli pojedynczy produkt waży więcej niż 2 kg, użyjemy handlowej dostawy kurierem (DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS, itp)
* akceptujemy przez Alipay, Wszystkie główne karty kredytowe, Przelew Bankowy etc.
* pełna płatność musi być dokonana w ciągu 19 dni od złożenia zamówienia.
* ceny zapłaconej za przedmiot bez żadnego podatku celnego. nie mamy żadnych obowiązków w destination krajów. * możemy zależy od naszego zadowolenia klienta, aby odnieść sukces. w związku z tym, twoja opinia jest dla nas bardzo ważne.
* jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów, proszę zostawić nam aktywną informacje zwrotne.
* o kontakt przed opuszczać jakaś negatywną lub neutralną informacje zwrotne. będziemy pracować z wami, aby slove żadnych problemów.
* dla tych nabywcy, którzy zostaw aktywną informacje zwrotne dla nas, jeśli przyjść na zamówienie następny, oferujemy mały prezent dla ciebie.
* proszę Zwrócić Uwagę: my nie obejmuje żadnych przedmiotów na uszkodzenia po użyciu lub w wyniku uszkodzenia wody lub chemicznych.
* BEZPŁATNE: zapewniamy bezpłatny 15 dni gwarancji dla tej pozycji
Step1) Skontaktuj Się Z Nami za pośrednictwem Fundacjajozef.org 's handel wiadomości lub e-mail
Step2) Dostarczyć jak najwięcej szczegółowo, jak to możliwe o problemie jesteś mając
Step3) Autorytarny zwrócić przedmiot zostanie wydany
Step4) Wszystkie koszty wysyłki w obie strony są w gestii kupującego
Step5) Po potwierdzamy wpływy z powrotne rzeczy, kolejność płatności zostaną zwrócone kupującemu.

• Średnica kuli: 8 cm
  • Numer modelu: Modelling Polystyrene Styrofoam Foam Ball
  • Liczba Sztuk: 30 sztuk
  • size: 8 cm
  • Occasion: Home&GardenWeeding Party Christmas Decora

• Sergejturkmen

As bolas não foram bem acondicionadas estão todas vincadas e achatadas

• Mitchellkokkola

Все отлично! Количество и качество как в описании

• Szefowax

Посылка пришла помятая. Шарики тоже немного. Пересчитала 51 шарик. т.к. вмятины не сильные для моего творчества, ставлю 5. Но, уважаемый продавец, упаковывайте пожалуйста по лучше. Планирую еще заказывать.