Model Building

Proszek liści drzewa gąbki z liści drzewa drzewo

• Typ jednostki: Kilogram
  • Rozmiar przesyłki: 25cm x 15cm x 20cm (9.84in x 5.91in x 7.87in)

100 sztuk modelu plastikowe mini kolor samochodów skala 1/75 dla układu pociąg US 49.00 dolarów / lot
100 części/partia 30 sztuk modelu plastikowe mini kolor światła samochodów skala 1/75 dla układu pociąg US 63.00 dolarów / lot
30 części/partia 100 sztuk w skali 1/150 kolor model plastikowy basen rysunek model ludzi US 39.00 dolarów / lot
100 części/partia 100 sztuk w skali 1/100 biały model plastikowy rysunek model ludzi US 18.00 dolarów / lot
100 części/partia
jesteśmy również w linii do Model Architektoniczny Projektowania i Produkcji, takich jak handlowa modelu, domy modelu, Pól golfowych modelu, model pociągu, układ model, sekcja modelu, fabryka układ model, Park rozrywki model, topografii modelu, miasto planowania modelu, wyświetlacz modelu i model Pociągu układ w Oo skala, N skala, HO skala, z OO skala. O skali. G skali i on.
prosimy o kontakt, jeśli są państwo zainteresowani w każdym produkty od nas. dziękuję

• Płeć: Unisex
  • Przedział wiekowy: Dorośli
  • Motyw: Budynki