• LANSWE 4 sztuk/partia wysokiej jakości mężczyzna włókna bambusowe bokserki casual drukarnie mężczyźni miękkie bielizna langsha

• Rozmiar przesyłki: 35cm x 25cm x 4cm (13.78in x 9.84in x 1.57in)

proszę zobaczyć wyczyścić tabelę rozmiarów po wybraniu pro-dopasowane ubrania.
uwaga: wszystkie nasze ubrania następujące Azjatyckie rozmiar, który jest może trochę mniejszy. proszę zobaczyć wyczyścić tabelę rozmiarów po wybraniu pro-dopasowane ubrania. płatność: wspieramy następujące formy płatności. wszystkie płatności wykonane na Fundacjajozef.org są przetwarzane przez Alipay
wysyłka: podczas składania zamówienia, proszę wybrać sposób wysyłki i zapłacić za zamówienie, w tym wysyłki opłaty (z wyjątkiem darmowa wysyłka przedmioty). będziemy wysyłać rzeczy w ciągu 5 dni po zakończeniu płatności. nie gwarantujemy wszystkie działki dostawy na czas do czyszczenia celnej czasach w poszczególnych krajach lub z innych powodów. należy pamiętać, że kupujący jest odpowiedzialny za wszelkie dodatkowe opłaty celne, opłaty maklerskie, ceł i podatków dla przywozu w danym kraju. te dodatkowe opłaty mogą być pobierane, gdy paczka przybył twój krajów customs. jeśli odmówić do zbierania dodatkowych opłat, przesyłki będzie wrócić do naszego magazynu. nie będziemy zwrotu opłaty za wysyłkę do ciebie (darmowa wysyłka pozycji będziemy sprzeniewierzenia 30%). szkoda, rozmiaru lub fit zagadnienia: wszystkie elementy rozmiar możemy dopasować go przez strony. gotowego rozmiar pokazano mogą się różnić o około +-1 cal. jeśli okaże się, że rzeczy nie są odpowiednie dla ciebie i mają pytania, możesz skontaktować się bezpośrednio do nas. kolor Mismatch: We postaram mojej mocy, aby zrobić zdjęcia, aby pokazać przedmioty true color. jednak, różnice w kolorze mogą być spowodowane przez innych powodów, takich jak kolor odbicie w monitorze, oświetlenie tła itp jeśli otrzyma niewłaściwy kolor dokładnie, obiecujemy zwrot wam wszystkim. odpowiedź: twoja satysfakcja i pozytywne opinie są dla nas bardzo ważne. proszę zostawić pozytywne opinie i 5 gwiazdek, jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. jeśli masz jakiekolwiek problemy dotyczące naszych produktów lub usług. prosimy o kontakt z nami przed wyjazdem negatywną informacje zwrotne. będziemy rozwiązać wszystkie swoje problemy po pierwsze.

• Rozmiar: L, Xl, Xxl, Xxxl
  • Płeć: Mężczyźni