Festive & Party Supplies

QGQYGAVJ Darmowa Wysyłka Nowy Korona bankiet ślub dziecko urodziny strona dekoracji balon balon z folii aluminiowej

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

mile widziane
uwaga: Rosja
proszę kupić pełną nazwę
rozmiar: 36 cm * 36 cm
materiał: aluminium WYSYŁKA --- OBSŁUGI 1. Przedmiot zostanie wysłany przez Chiny Poczta lotniczej poczta z numerem przesyłki w ciągu 2 dni roboczych po zakończeniu płatności lub WYCZYSZCZONE. będziemy wysyłać EMS lub DHL, jeśli produkt? s Waga ponad 2 kg. And będziemy śledzić swój adres Fundacjajozef.org TYLKO. upewnij się, że adres z Fundacjajozef.org, biorąc pod uwagę jest poprawny. (W tym samym czasie, mamy również wspierać EMS, DHL i FedEx Express. If chcesz zamówienie duże ilości towarów i cieszyć się najlepszą ekspresowe usługi, prosimy o kontakt z nami przed wypłatą.) 2. Szacowany czas dostawy (z wyjątkiem weekendów i świąt): (1) Około 8 do 20 dni roboczych do: Australia, kanada, japonia, malezja, Korea południowa, singapur, UK, USA; (2) Około 9 do 30 dni roboczych do: Francja, hiszpania, grecja, norwegia, szwecja, belgia, irlandia, niemcy; (3) Około 10 do 45 dni roboczych do: wszystkich innych krajach; (4) czas Dostawy jest oszacowana i nie może być w 100% gwarantowana; 3. mamy zwrócić wszystkie pocztowy przed wysyłką. poza tym, sprzedawca nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne podatków przywozowych, ani żadnych innych należności celnych w danym kraju. proszę nam powiedzieć, jaki przedmiot wartość/nazwa chcesz na deklaracji celnej, jeśli masz jakieś specjalne wymagania. 4. Prosimy O kontakt w celu wyjaśnienia, jeśli nie zgadzasz się z każdym niniejszym z warunkami lub warunków podanej na tej stronie przed każdym zakupu. kupowanie w serwisie eBay jest wzajemnie wiążące umowy. dziękuję. METODY PŁATNOŚCI akceptujemy TYLKO ESCROW. płatność powinna być dokonana w ciągu 15 dni od wygranej z pierwszych pozycji. nie płacąc zwycięzcy donosi Fundacjajozef.org. poważne oferenci tylko proszę. proszę napisz do nas na wszelkie pytania można mieć w trakcie transakcji. O NAS 1. The cech operacyjnych firmy do wielu gatunków i zasady małe zyski, zdobyć zaufanie klientów krajowych; 2. firma kredyt, utrzymanie umowy, w celu zapewnienia jakości produktu; 3 firma z kilku sprzedawców i pośredników producentów do ustanowienia długoterminowego stabilne stosunki współpracy; 4. poprosić o więcej, Daj nam dokonać rzeczy lepiej! WARUNKI SPRZEDAŻY o Opinie, sprawa i Szczegółowe Sprzedawca Oceny: (1) Jak prowadzimy działalność, wszelkie państwa otworzył Przypadku/Sporu/Roszczenia, neutralny/Negatywną Opinię, niska Gwiazda Szczegółowe Sprzedawca Oceny zostanie obliczona jak BBE (Złe Nabrać Doświadczenia) i destory nasze konto. jeśli nie masz duży problem z transakcji, mamy będą BARDZO mile widziane, jeśli można zawsze zostawić nam pozytywne Opinie i 5 Gwiazdek Szczegółowe Sprzedawca Oceny, DZIĘKUJĘ! (2) Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, PROSIMY O KONTAKT Z NAMI PRZEZ EBAY WIADOMOŚCI przed opuszczać informacje zwrotne, a my gwarantujemy, że twój problem zostanie rozwiązany do zadowolenia! dla większości przypadków, problemy są spowodowane przez nieporozumień, które mogą być usunięte poprzez komunikację ze szczerym sercem. (3) Proszę nie wahaj się skontaktować z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania/problemu w każdej chwili, postaramy się odpowiedzieć na każdą swoją wiadomość w ciągu 24 godzin (Z WYJĄTKIEM weekendów i świąt). (4) W przypadku nie otrzymasz naszą odpowiedź w ciągu 24 godzin (Z WYJĄTKIEM weekendów i świąt), to jest bardzo prawdopodobne, że nie otrzymasz wiadomości lub e-mail. to dzieje się od czasu do czasu. prosimy o kontakt z nami za pośrednictwem wiadomości ponownie, dziękuję! SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI proszę używać " Zadaj Pytanie Sprzedającemu " link, aby skontaktować się z nami na wszelkie pytania. mamy normalnie odpowiedzieć na każdą wiadomość w ciągu 24 godzin.

• Okazje: Rocznica,Party,Wielkie Wydarzenie,Walentynki,Dzień dziecka
  • Nazwa marki: QGQYGAVJ
  • Is_customized: Tak
  • Numer modelu: N005
  • Liczba Sztuk: 1 pc
  • Materiał: Folia aluminiowa
  • Klasyfikacja: Ballon
  • Kształt Stylu: Korona

• Frfdrfdrf

Thank you...

• Dlyavsego2011

We were waiting for too long. I didnt use the baloons on my baby birthday. It was 2 weeks ago.

10 sztuk/partia gaint twist spiral latex balloon multicolor gwintem piłka pływak powietrza wedding party supplies zabawki dla dzieci prezent urodzinowy

WSKAZÓWKA: o Produkcie na folii balon może być opróżniony i może być wielokrotnego napełniania balon pochodzi uninflated Decause komputera inny może mają aberrację chromatyczną, pleasse w rodzaju pierwszeństwo ze względu na pomiarze

Festive & Party Supplies

50 sztuk/partia 18 cal Heart Wedding Decor Dekoracje Ślubne drukowane Kulki Miłosne Serce Powietrza Helem Balony Foliowe Globos Pocałunek Party