Arts,Crafts & Sewing

50 MM Tkaniny Satyna Podwójne RibbonReverse Rybi Ogon Cut Do Pakowania Hairbow DIY Rzemiosło 200 sztuk Darmowa Wysyłka

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

proszę odebrać trzeba kolor (y) i wysłane do nas wiadomości.
jeśli POTRZEBUJESZ INNY ROZMIAR NAD COLOURE PROSIMY O KONTAKT Z NAMI PRZEZ wiadomość. DAJEMY NISKA PREICE DO CIEBIE.
OPIS:
marka: PPCrafts
taśma: Satyna Podwójne Wstążka
materiał: 100% Poliester
Numer części: F07
AA: Satin Podwójne Wstążka średnica: 41mm ± 2 mm
pogodzić Się: 200 sztuk/OPP
( proszę pamiętać, partia tylko dla jednego koloru, potrzebujesz inne kolory, proszę kupić taką samą ilość partii)
kolor: można Odebrać Kolor z tabeli kolorów jak dodaliśmy
proszę zostawić wiadomość dla kolorów, czego potrzebujesz, albo będziemy wysyłać Jeden Kolor przez Przypadkowe. ( prosimy Pamiętać: 200 sztuk Tylko Dla Jednego Worka opp Pakiet)
wzór jest drukowane w bardzo dobrej jakości i ten produkt jest w wysokim standardzie przestrzeganie " Oeko oeko-tex Standard 100 ". It jest idealny do owijania i dzięki czemu rzemiosła jak łuki i włosów grzywka.
dla innych pakietów prosimy o przesłanie wiadomości!!! zauważ: Inne Kolory i Rozmiary w magazynie, możesz wybrać niektóre z nich przez wyślij wiadomość! PŁATNOŚĆ: zamknięcie płatności muszą zostać dostarczone w ciągu 7 dni po zakończeniu aukcji lub ostatni zakupiony przedmiot z 'Combined Płatności/Shipping'. przesyłka zostanie wysłane dopiero po płatności jest jasne. w przypadku jakichkolwiek wysyłka rabat (jeśli dotyczy), proszę czekać, aż otrzymał faktury od sprzedawcy przed podjęciem żadnych płatności. WYSYŁKA:
używamy chiny Post , aby dostarczyć parl; Jak w Chinach więc długodystansowych wysyłka. proszę zrozumieć, wysyłka czas dłuższy niż lokalnego sprzedawcy. więc normalny czas wysyłki:
ponad 2 kg (ponad 10 sztuk) wysłany rzeczy ems Express (5-7DAYS). as całkowita waga mają ponad 2 kg, nie można wysłać listem Poleconym w 1 paczkę.
USA: 11-23business dni
AU: 11-23 dni roboczych
europa: 15-25 dni roboczych
jednak, nie może być czasem pewne opóźnienie w celnej lub dostawy. upewnij się, że masz wystarczająco dużo cierpliwości przed złożeniem oferty/zamówienia.

• Numer modelu: 1
  • Typ produktu: Other