• DSQICOND2 Skullies Czapka Hafty IKONA Narciarskie Czapki Z Dzianiny Kobiety Mężczyźni Czapka Zimowa Ciepłe Baggy Czapki Dzianiny Skullies Bonnet Czapki

• Rozmiar przesyłki: 12cm x 15cm x 6cm (4.72in x 5.91in x 2.36in)

płatność:
1) Fundacjajozef.org obsługuje Visa, MasterCard, Kart Debetowych Maestro, i przelew bankowy za pośrednictwem banków. aby dowiedzieć się więcej o metod płatności na Fundacjajozef.org.
2) Proszę dokonać płatności w ciągu 3 dni od daty zamówienia, jeśli to możliwe. będziemy tylko wysłać towar do ciebie w zależności od napisał na adres na Fundacjajozef.org, jeśli chcesz zmienić, proszę zostawić wiadomość podczas składania zamówienia., aby być w stanie skutecznie i szybko odbioru, pamiętaj, aby napisać imię i nazwisko, Imię I Nazwisko: Proszę nie zapomnij zostawić swoje imię i nazwisko.
bezpłatne:
1), Gdy złożysz zamówienie, proszę wybrać sposób wysyłki i zapłacić za zamówienie, w tym wysyłki opłaty. będziemy wysyłać rzeczy w ciągu 2-five dni, gdy płatność zostanie całkowicie zweryfikowane.
2) nie gwarantujemy czas dostawy na wszystkich przesyłek międzynarodowych (zwłaszcza dla chin mailpost powietrza) ze względu na różnicę w customs razy odszkodowania w poszczególnych krajach, które mogą wpływ, jak szybko produkt jest kontrolowane
odpowiedź:
1) Opinia jest dla nas bardzo ważne. kliknij 5 gwiazd informacje zwrotne, jeśli podoba ci się nasze produkty i usługi. będę zapewnić konkurencyjne ceny i najlepsze usługi całą drogę.
prosimy o kontakt przed opuszczać jakaś negatywną opinię lub otwiera jakaś spór na Fundacjajozef.org. rozumiemy niezadowolenie możesz mieć, jeśli zamówienie nie tak, jak uważamy, że problemy zostaną rozwiązane po aktywne współpraca i dobrą komunikację!
2) Wszystkie e-maile będą odpowiedział w ciągu 1 dnia roboczego. jeśli nie otrzymają naszą odpowiedź, uprzejmie proszę ponownie wysłany e-mail, a my odpowiemy wam tak szybko, jak to możliwe

• Typ artykułu: Skullies & czapki
  • Materiał: Akrylowe
  • Nazwa marki: DSQICOND2