• Jewelry Sets & More
  • Luksusowy Zestaw Biżuterii Wisiorek/Naszyjnik/Pierścień/Bransoletka Kobieta Okrągły Złoty Kolor 2017 Nowy Biżuteria Ślubna Zestawy Dla kobiety Prezent

Jewelry Sets & More

• Typ jednostki: Zestaw
  • Rozmiar przesyłki: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

zapraszamy do Naszego Sklepu
specjalizujemy się w projektowaniu biżuterii i produkcji. Wszystkie towary są konkurencyjne ceny, najwyższą jakość, Proszę zapraszam do zakupu. We posiadamy własny biżuteria zakład produkcyjny w guangzhou, chiny. możemy dostosować dowolny projekt biżuterii. hurtownicy skontaktuj się z nami i czekamy, aby robić interesy z tobą.
materiał: stop cynku
kolor: jak obrazek
naszyjnik długość: około 450mm
bransoletka długość: około 220mm
średnica pierścienia: Regulowany
ilość: 1 Zestaw (Neckace, Bransoletki, Kolczyki, pierścionek)
warunek: 100% Nowy
. 1. Jeżeli produkty nie są takie same jak desription lub uszkodzony w transporcie. ponownie wysyłać lub zwrot pieniędzy do ciebie. 2. w Przypadku jakiegokolwiek powodu, nie jesteś zadowolony z pozycji, przyjmujemy zwrotów i wymian w ciągu 7 dni po otrzymaniu twój rzecz, ale trzeba zapłacić za koszty wysyłki w obie strony 3. You mogą skontaktować się z nami przez Trademanger lub pozostawiając nam wiadomość na Fundacjajozef.org lub napisz do nas, postaramy się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin, a w ciągu 36 godzin na weekendy nasz czas pracy: od 8:30 do 10:30 sposób wysyłki zależy od całkowitej ilości zamówienia: DHL Darmowa Wysyłka (zamówienie > $150) 3-8 dni roboczych chiny Poczta Lotniczą Poczta (zamówienie > $5) 25-60 dni roboczych Fundacjajozef.org Standrad Wysyłka (zamówienie > $5) 25-60 dni roboczych chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus (zamówienie EMS Bezpłatna wysyłka (skontaktuj się z nami) 8-12 dni roboczych uniwersalny Śledzenia Strony Internetowej: www.17track.net 3. Nasza cena nie obejmuje podatków, VAT, lub innych opłat. aby zapłacić minimalny podatek, będziemy zadeklarować z niską wartością. If chcesz zadeklarować jako prawdziwa wartość lub inne zostaw wiadomość.

• Długość: 45 cm
  • Typ artykułu: Zestawy biżuterii
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Okazje: Party