• Dla honda cbr250 mc22 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 silników motocyklowych motocykl aluminium chłodnicy chłodzenia chłodnicy oleju

• Rozmiar przesyłki: 40cm x 35cm x 10cm (15.75in x 13.78in x 3.94in)

dla HONDA CBR250 MC22 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 Silników Motocyklowych Motocykl Aluminium Chłodnicy Chłodzenia chłodnicy Oleju
proszę podać nam swoje imię i nazwisko oraz Adres w Języku Angielskim! (kupujący z Federacji Rosyjskiej należy podać nam swoje pełne 3 nazwa w Języku Angielskim słowa) numer telefonu jest również bardzo ważne informacje, aby wysłać za pośrednictwem Ekspresowych! jeśli potrzebujesz innego sposobu wysyłki, które nie mamy pod warunkiem, prosimy o kontakt z nami! * kupić z Ufnością: jesteśmy profesjonalnym Motocykl Części Dostawca dla więcej niż 10 Rok! mamy ponad 1000 rodzajów Części Do Motocykli! prosimy o kontakt, jeśli szukasz niektórych częściach na rowerze! teraz mamy tysiące partnerów z ponad 30 krajów na całym świecie! * płatności: akceptujemy zapłatę przez Fundacjajozef.org Escrow i Paypal. jeśli potrzebujesz płacić przez Paypal, prosimy o kontakt z nami. * dostawa: będziemy wysyłać rzecz do ciebie w ciągu 3 dni roboczych po potwierdzeniu płatności i adres. * Obsługa klienta: jeśli masz jakieś pytania lub problemy, uprzejmie prosimy o kontakt z nami przed opuszczać jakaś neutralną lub negatywną opinię. dzięki!

• Pozycja waga: 1.04kg
  • Typ artykułu: Chłodzenia silnika i akcesoria