Beads & Jewelry Making

• Rozmiar przesyłki: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

DC 20 sztuk/partia Sztuczna Pearl White Water Drop Teardrop Charm Koraliki 10*30mm dla DIY Bransoletka Naszyjnik Biżuteria akcesoria F2433 1) Materiał: Sztuczna pearl 2) Rozmiar: 10*30mm 3) Kolory: Biały 4) Opakowanie: 20 sztuk/partia 5) Waga: Około 40 g/partia 6) Uwaga: Gdy zamówienie więcej niż 150 dolarów usd, darmowa wysyłka poprzez DHL, EMS, UPS, FEDEX i tak dalej (Z Wyjątkiem odległych obszarach). 7) oferujemy upuść usługę transportową. a kiedy zamówienie więcej niż 5 dolarów usd, darmowa wysyłka do NAS, Federacji rosyjskiej, ukraina przez ePacket; gdy więcej niż $50 usd, darmowa wysyłka do Australii, Wielka Brytania, niemcy przez ePacket; gdy więcej niż $70 usd, darmowa wysyłka do Kanady, francja, norwegia, izrael, arabia Saudyjska przez ePacket 8) możemy wysyłać do klientów bezpośrednio bez odbioru lub faktury w pakiecie.

• Typ artykułu: Koraliki
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Nazwa marki: diycabochon
  • Pozycja kształt: Owalny kształt