• 6/12/24 sztuk Kręgosłupa 500 Średnica Zewnętrzna 8mm 30 Cali Z Włókna Szklanego Strzałka na Łuku Refleksyjnego i związek Łuk Łucznictwo Docelowa Fotografowania

• Typ jednostki: Opakowanie
  • Rozmiar przesyłki: 60cm x 10cm x 5cm (23.62in x 3.94in x 1.97in)

12 sztuk Z Włókna Szklanego Kręgosłupa 500 Średnica Zewnętrzna 8mm 30 Cali Strzelanie Strzałka na Łuku Refleksyjnego i Związek Łuk Łucznictwo docelowa z przeciwwybuchowe pierścionki! Średnica zewnętrzna: 8mm Flething długość: 3 cali materiał: Włókno Szklane strzały ciała Długość: 30 cali pełna Długość: 31.5 cali kręgosłupa: 500 pióro Materiał: Plastik waga: 42g The wskazówki mogą być wymienne. stan: Nowy element pakunek zawiera: 12 sztuk ten strzałka została wykonana z najwyższej jakości materiałów. ma dobre właściwości, niskie ręcznie shock z dobrej prędkości. pls uwaga: To Nie jest Zabawką. Nie Strzelać na Ludzi!

• Kolor: 6pcs, 24pcs, 12pcs
  • Typ: Strzałka
  • Materiał z piór: Plastikowe
  • Materiał wału: Z włókna szklanego