Beads & Jewelry Making

7*9 cm 1000 sztuk Ręcznie Srebrny Sznurek Torby na Ślub/Party/Prezent/bransoletki/naszyjnik wyświetlacz biżuteria opakowania torby woreczki

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

złota Torby srebrny Torby Phnom Penh Velvet Torby Pure color Velvet Torby inne torby Kliknij tutaj:, , , , , , ciepłe porady: rozmiary pomiary są instrukcja, i mogą być błędy 0.5-1 cm ze względu na różne metody badań. zdjęcia i informacje tylko w celach informacyjnych, ponieważ strzelanie światła i inny kolor wyświetlacza i innych kwestii może spowodować obraz towarów i materiały mają pewien kolor, wszystkim zapanować w rodzaj.

• Kolor: Srebrny
  • Typ artykułu: Opakowanie i wyświetlacz biżuterii
  • Materiał: Tkaniny
  • Biżuteria opakowanie i typ wyświetlacza: Woreczki