• Jewelry Sets & More
  • PULCHRITUDE 10 sztuk/partia Metal Antique Bronze Silver Tree Blue Dream Catcher Feather Wisiorek Kolczyk Biżuteria Dokonywanie Diy C0214

Jewelry Sets & More

• Rozmiar przesyłki: 13cm x 10cm x 3cm (5.12in x 3.94in x 1.18in)

więcej Biegów Charm sieci:
bezpośredni kliknij
mamy najlepsze ceny!!!
twoja satysfakcja jest mój największą moc!
PULCHRITUDE 10 sztuk/partia Metal Antique Bronze Silver Tree Blue Dream Catcher Feather Wisiorek Naszyjnik Tworzenia Biżuterii Diy C0214
zamówić Więcej Niż 3 partii = Uzyskać 10% Zniżki
opis
pozycja Ilość: 10 sztuk/partia Pozycja NR: C0214
pozycja Matetials: stop Cynku główny Kolor: antyczne Si lver Antyczny brąz antyczny złoty Antyczne Miedzi
wisiorek Rozmiar: Jak pokazano na rysunku 20*72mm (1mm = 0.0393 inch 1 inch = 25.4mm)
pozycja Kształt: zestaw wisiorek charm bransoletka charm naszyjnik urok
pozycja Useage: Fit biżuteria dokonywanie ustalenia Wisiorek (naszyjnik lub bransoletka, kolczyki dynda wisiorek ect) ręcznie lub inne ustalenia rzemiosło .
PAKIETY
bierzemy wielką starannością w opakowaniach każdy szczegół, aby zapewnić bezpieczny transport do ciebie. więc proszę sprawdzić paczkę przed podpisaniem otrzymywać go, jeśli jest uszkodzony lub uszkodzony, można zrobić rekord z przewoźnikiem. w tym samym czasie, można zrobić zdjęcie i wysłać do nas, będziemy rozwiązywać problem dla ciebie w po raz pierwszy.
WYSYŁKA
uwaga, proszę! jesteśmy międzynarodowy sprzedawca od Chinach kontynentalnych. PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ! zwykle oferują standardowe międzynarodowego airmail. It może dodać około 10 do 25 dni roboczych dla dostawy. ale jeżeli łączna kwota przekracza 200 dolarów, obiecujemy, że wyślemy towar do ciebie przez EMS. jeśli masz jakieś pytanie lub jakieś specjalne życzenie, nie prosimy o kontakt. postaramy się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin ze względu na różnicę czasu między nami.
Nazwa Carrier
szacowany Czas w Transporcie
Usługi śledzenia
DHL
około 3-5 dni
www.dhl.com
UPS
około 3-5 dni
www.ups.com
EMS
około 5-7 dni
www.ems.com
porcelanowa Poczta Powietrza
około 15-25 dni
www.intmail.183.com
HKPOST
około 15-20 dni
www.hongkongpost.com
jeśli potrzebujesz korzystną cenę za szybką wysyłkę, zapraszamy do kontaktu z nami.
UWAGA: Nabywca będzie odpowiedzialny za podatków, zwyczaje i inne opłaty podczas wysyłki! wszystkie elementy powinny być wysłane do Fundacjajozef.org zweryfikowany adres.
WARUNKI SPRZEDAŻY
jeśli nie jesteś zadowolony z jakiegokolwiek powodu pozycji, to może być zwrócony w oryginalnym stanie w ciągu tygodnia po otrzymaniu. wyślemy ci pełny zwrot wraz z koszt wysyłki, jak tylko otrzymamy pozycję. ale kupujący ma zapłacić za koszty wysyłki zwrotnej.
POMOC
pytania
odpowiedzi
czy można łączyć zlecenia?
tak, możemy łączyć zlecenia tak, że trzeba tylko zapłacić jeden raz. proszę skontaktować się z nami, zanim będzie zapłacić, jeśli potrzebujesz tej usługi.
czy oferujecie drop shipping?
tak, robimy. wyślemy do twój klienta adres gdy miejsce rozkaz
akceptujecie niestandardowe produkty?
tak, robimy. wystarczy na zdjęciach i próbek.
czy statek na arenie międzynarodowej?
tak, wysyłamy na całym świecie
INFORMACJE ZWROTNE
ponieważ twoja opinia jest bardzo ważna dla rozwoju naszego biznesu, szczerze zapraszamy was opuszczać pozytywną informacje zwrotne dla nas, jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. będzie to po prostu zabrać cię 1 minutę. dziękuję! :) jeśli arenot zadowolony z produktów i usług, uprzejmie prosimy o kontakt przed opuszczać jakaś negotive i i neutralfeedback. postaramy się jak najlepiej, aby cię zadowolić. dziękuję! :)
O NAS
nasz Zakład znajduje się w Yiwu, Zhejiang, znany jako " Raj dla Kupujących Towar ".
obecnie, Stosując się do z filozofią biznesową " klienta na pierwszym miejscu, posunąć się naprzód " i zasady " klienta na pierwszym miejscu ", zapewniamy naszym klientom wysokiej jakości usług.
doskonała Jakość i Rozsądne Ceny są nasze główne zalety, co czyni nasze produkty bardziej konkurencyjne na rynku międzynarodowym.
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
nasz Czas Pracy: od 9:30 do 12:00 (Chiny HK czas)
wszelkie pytania mile widziane, my odpowiemy tak szybko, jak możemy.

• Typ artykułu: Charms
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Nazwa marki: PULCHRITUDE
  • Numer modelu: C0214
  • Styl: Trendy
  • Metale typu: Stopu cynku
  • Materiał: Metal
  • Charms typu: dream catcher
  • Color: antique silver ; antique bronze
  • total weight: 4.8g/peice
  • quantity: 10 pcs/lot
  • size conversion: 1mm=0.0393inch 1inch=25.4mm
  • pendant size: 20*72mm

Jewelry Sets & More

Antique 925 Sterling Silver Słodkie Matka Wisi Urok z Wyczyść CZ fit DIY Pandora Style Bransoletka Wąż Łańcuch Biżuteria

dziękujemy za odwiedzenie naszego sklepu, ci ostateczny cel zakupy dla autentyczne srebrne amulety, bransoletki i murano szklane koraliki, pierścienie, kolczyki itp wyrazić swoją osobowość poprzez kombinacje ci stworzyć ze swoimi unque urok biżuterii. udział chwile

Jewelry Sets & More

Szary Globe Charms Wisiorek, 2018 Moda Biżuteria 925 Sterling Silver Trendy Prezent Dla Kobiety Mężczyźni Chłopak Dziewczyny Pasuje Bransoletka naszyjnik

o Produkcie Ditheism Biżuteria są Niklowane i Ołowiu. my jako Inicjator i Zwolennikiem Światowej Przyjazny dla Środowiska Biżuteria. prawdziwe Złocenie Ditheism biżuteria Są Prawdziwe Złocenie Nie Chemiczne Złota. Poszycia Z Trzy Razy Złocenie.