Szybki podgląd

10

Jewelry Sets & More

MS Biżuteria Samobójstwo Squad Comic Breloki Breloczek Na Prezent Samochód Brelok Chaveiro Movie Breloczków Z Pamiątkami

zł10.68 zł7.48


  • SKU: f155
  • Typ jednostki: część
  • Waga przesyłki: 0.05kg (0.11lb.)
  • Rozmiar przesyłki: 20cm x 12cm x 2cm (7.87in x 4.72in x 0.79in)

Bestsellery

Opis


wisiorek Rozmiar: 4.8x4.8 cm (1 cm = 0.394in) łańcuch Dłogość: 3.5 cm waga: 40g
wprowadzenie ~ dostawca jesteśmy starszy dostawca fabryki z 6 lat doświadczenia na alibaba. Większość produktów w naszym sklepie jest w zdjęcie. na większy porządek, tym lepiej luzem cena, możemy zaoferować lepszą cenę lub darmowa wysyłka za pośrednictwem ekspresowych dla naszych stałych klientów. Wszystko można zostawić wiadomość, będziemy odpowiadać na ciebie w ciągu 12 godzin. czas pracy: Ameryka Brazylia (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rosja (Moskwa GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) anglia Francja (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ zwrotne to jest bardzo mile widziane, można zostawić nam pozytywne opinie i 5 gwiazdek komentarze! proszę o kontakt z nami z żadnego problemu, lub pytania przed otwarciem spór lub opuszczać neutralną lub negatywną opinię. to będzie nasza wielka przyjemność, jeśli możemy dać ci podekscytowany Zakupu experience. We szczerą nadzieję, że możemy rozpocząć długoterminowej współpracy biznesowej.

Dodatkowe informacje

  • Typ artykułu: Breloczki
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Styl: Trendy
  • Płeć: Unisex
  • Materiał: Metal
  • Metale typu: Stopu cynku
  • Kształt 's wzór: Rysunek
  • Metal kolor: Posrebrzane
  • Numer modelu: YS11258
  • Size: 4.8x4.8 cm
  • Weight: 40 g

Opinie (1)

Dodaj opinię

12345

Dołącz do naszego Newslettera