• Girls Clothing
  • 20 sztuk/partia 1.8 Cal Mini Satynową Tasiemką Fabric Flowers Potargane Z Złota Przycisk W Centrum TH26 Boutique dziewczyny Akcesoria Do Włosów

Girls Clothing

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

uwaga: nie mają trochę różni się każdego elementu ze względu na ręcznie, c olors mogą się nieznacznie różnić ze względu na monito r, prosimy o kontakt, jeśli istnieje jakiekolwiek problemy, dziękuję! możesz wybrać kolory, jeśli nie, wyślemy mix. proszę wybrać kolory stąd i powiedz nam colors' NUMER & ILOŚĆ
płatności
1. we zwykle akceptują płatności za pośrednictwem
2. Please upewnić się, że wysyłka adres jest poprawny przed dokonaniem płatności
3. Your pieniądze są bezpieczne w Fundacjajozef.org konta, prosimy o potwierdzenie na Fundacjajozef.org i zwolnić pieniądze po towarów jest otrzymał
wysyłka
1. Możemy wysyłać wszystkie nasze rzeczy na całym świecie w ciągu 48 godzin przez EMS/DHL/UPS/TNT/FEDEX/ARAMEX/USPS lub China post/Hongkong Post/NL post
wysyłka sposób Delivey Razy
Hongkong poczta, chiina po 15-40 dni roboczych
EMS/USPS 5-12 dni roboczych
DHL/UPS/FEDEX 3-7 dni roboczych
2. Czasami może to potrwać do 30 dni roboczych dute do surowa obyczajowa Inspekcja.
3. Nasza cena nie obejmuje podatków, VAT, lub innych ukrytych opłat. aby zapłacić minimalny podatek, będziemy zadeklarować jako " prezent " z niską wartością.
1. w Przypadku jakiegokolwiek powodu nie jesteś zadowolony z pozycji, możemy akceptować zwrotów i wymian w ciągu 7 dni po otrzymaniu przedmiotu i będzie podejmować powrotny wysyłka koszt, będziemy przetwarzać twój żądania zwrotu w ciągu 2-5 dni po otrzymaniu zwróconego pozycja.
2. Jeśli przedmiot jest uszkodzony, należy natychmiast poinformować nas w celu wymiany lub naprawy. If wymiana nie jest dostępny, a następnie zwrot zostanie dokonany z oryginalnego płatności metody.
informacje zwrotne
1. Jeśli nie jesteś zadowolony z pozycji, a naszym serwisem, poświęć chwilę, aby zostawić nam pozytywne opinie z 5 Gwiazdek dla Pozycji, jak opisano i Communicationand wysyłka prędkości.
2. Proszę nie wahaj się skontaktować się z nami, aby uzyskać lepsze rozwiązanie przed ty opuszczasz neutralną lub negatywną informacje zwrotne, będziemy dostarczać państwu najlepsze wyśmienita.
skontaktuj się z nami
1. You mogą skontaktować się z nami, pozostawiając nam wiadomość na Fundacjajozef.org lub napisz do nas.
2. We może reagować E-mail w ciągu 24 Godzin.

• Typ artykułu: Nakrycia głowy
  • Typ wzoru: Stałe
  • Nazwa działu: Dzieci
  • Typ: Opaski
  • Styl: Moda
  • Płeć: Dziewczyny
  • Materiał: Akrylowe,Poliester
  • Numer modelu: TH26
  • Nazwa marki: SIYUAN
  • weight: 2g/pcs
  • color: 34color U Pick
  • is_customized: Yes
  • size: 1.8inch

Girls Clothing

Twój łuki 1 pc 5 cal dzieci hair bows 3 warstwy stałe szokujące różowe Wstążki Łuki Boutique Kłania Spinki Do Włosów Dla Dziewczynek Akcesoria Do Włosów

kupujący musi przeczytać 1. Jeśli chcesz kupić wiele produktów lub wybierz wysyłki (EMS, FedEx, UPS), prosimy o kontakt z nami, będziemy ci najniższą cenę. 2. Kliknij tutaj, Aby uzyskać więcej nowych elementów: http://Fundacjajozef.org/store/1394628 3.

Girls Clothing

1 SZTUK Tkaniny Uszy Królika Węzeł Opaski Do Włosów dla Dzieci, Country Style Handmade Dziewczyny Włosy Akcesoria Party Dress Up najlepszy DIY Prezent

ciepłe Rada: 1. Proszę pozwolić niewiele różni się ze względu na pomiarze ręcznym, powyższe wymiary są tylko w celach informacyjnych. 2. Please być przypomniał, że ze względu na efekty świetlne, jasności/kontrastu monitora ustawienia itp, nie

zł1 693.82 zł1 524.43