• Tops & Tees
  • Nowy Jork Myśli Policji T-shirty Koszulka Fajne Projektowania Mody Tee Shirt Dla Dorosłych Młodzieży Człowiek Z Krótkim Rękawem Bawełniane Ubrania niestandardowe

Tops & Tees

• Rozmiar przesyłki: 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)

zapraszamy do naszego sklepu. sklep Promocja: Teraz kupić 2 sztuk t-shirty, pobierz 1 dolarów zniżki. więcej kupujesz, im więcej zapisać. nasze koszulki wykonane są w 100% z bawełny z gwarancją jakości. wspieramy detaliczna, sprzedaż hurtowa i drop shipping . możemy dostarczyć zdjęcia produktów dla ciebie. możemy wydrukować dowolny wzór lub list, który ma na t-shirty. zapraszamy artystów do zaoferowania wzór do nas i dostać pieniądze od sprzedaży. uwaga: nasza t-shirt rozmiar jest Rozmiar Azji. proszę sprawdzić naszą tabelę rozmiarów dokładnie przed złożeniem zamówienia.
1. wysyłamy na całym świecie.
2. We wysyła swoje przedmioty w ciągu 5 dni (z wyjątkiem świąt), my zawsze będzie próbował wysyłać zamówienia tak szybko, jak to możliwe.
3. Wszystkie działki mają numerów przesyłek, wyślemy śledzenie informacji dla ciebie tak szybko, jak twoje zamówienie jest wysyłane. 4. We nie pozostawi nasze informacje na działce na drop shipping zamówienia.
5. Do USA, wysyłamy przez e-pakiet ów dla pozycji, mniej niż 2 KG. to zwykle trwa 7-15 dni.
do innych krajów, wysyłamy przez Fundacjajozef.org Standardowa Wysyłka, chiny Post Registered Air Mail, singapur Poczta, EMS, E-EMS, itp dla pozycji, mniej niż 2 KG.
dla pozycji, ponad 2 KG, wysyłamy przez EMS, E-EMS, UPS, Fedex, Aramex, DPEX, Fundacjajozef.org Premii Wysyłka, etc.
są to najlepsze dostawy firm Fundacjajozef.org współpracuje z.
Czas dostawy:
do Azji i Ameryki Północnej, to zwykle trwa 3-15 dni roboczych.
do Europy, Mid-East, oceanii, to zwykle trwa 10-30 dni roboczych.
do Ameryki Południowej i Afryki, to zwykle trwa 30-60 dni roboczych.
twoja satysfakcja jest co dążymy do.
jeśli nie są zadowoleni z zakupu, uprzejmie prosimy o kontakt z nami.
jeśli chcesz, aby powrócić swoje przedmioty, należy upewnić się, że rzeczy zostaną zwrócone w dobrym stanie z oryginalnym opakowaniu.
wszelkie używane, myte, barwione, uszkodzone elementy nie są dopuszczalne.
wyślemy wymiany lub zwrotu po otrzymaniu poz.
uprzejmie proszę zostawić nam 5-gwiazdkowy pozytywne opinie, jeśli nie jesteś zadowolony z naszych produktów!
jeśli z jakichś powodów, nie jesteś zadowolony z naszych produktów i usług, uprzejmie prosimy o kontakt z nami.

• Rozmiar: S, M, L, Xl, Xxl, Xxxl
  • Typ artykułu: Topy