• KONGDY Hurtowych Dostawców z Chin Ból Kości Porowata Tynk 30 Części/partia Joint Pain Doraźne 7x10 cm Ból Mięśni klocki

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

hurtowych Dostawców z Chin Ból Kości Porowata Tynk 30 Części/partia Joint Pain Doraźne 7x10 cm Ból Mięśni Podkładki Składniki aktywne: Ekstrakt papryka 2.89% Kamfora 9.6% Mentho7.8 % zastosowanie: do łagodzenia bóle i bóle związane z * sztywność karku * ramiona * stawów ból stawów * * bóle pleców ból * szczepy * * * * mięśni zmęczenie mięśni ból zwichnięcia siniaki * stiff ramiona * prostych bóle pleców * złamania kości ostrzeżenia: nie należy używać: * na rany lub uszkodzoną skórę. * jeśli jesteś uczulony na aspirynę lub salicylates. * z ogrzewanie pad. * w przypadku, gdy pocenie (takich jak z ćwiczeń lub ciepła) * z, lub w tym samym czasie, jak, inne produkty zewnętrzna zastosowanie. zapytać się z lekarzem przed użyciem, jeśli jesteś uczulony na zewnętrznej aplikacji produkty podczas użytkowania tego produktu: * nie należy używać inaczej niż zgodnie z zaleceniami. * unikać kontaktu z oczami, membaranes śluzowej lub wysypki. przestać korzystać i zapytać lekarza, czy: * worsen warunkach. * objawy persists dla więcej niż 5 dni. * objawy wyjaśnić i wystąpić ponownie w ciągu kilku dni. * wysypka, świąd lub nadmiernego podrażnienia skóry. jeśli w ciąży lub karmienia piersią, zapytaj a służby zdrowia przed użyciem. wskazówki: dorosłych i dzieci w wieku 12 lat i powyżej: * czyste i suche obszaru dotkniętego. * usuń plaster z podkładu film i stosuje się do skóry. * nie należy używać więcej niż w sumie 4 plastrów dziennie. * używaj tylko 1 plaster na raz na obszarze zagrożonym. * używaj nie więcej niż 2 plastrów dziennie na obszarze zagrożonym. * zostawić indywidualnego poprawki w miejscu przez okres do 8 godzin. * nie należy używać plastrów dla więcej niż 5 dni z rzędu. dzieci poniżej 12 roku życia: skonsultować się z lekarzem. przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. w przypadku połknięcia, pobierz pomóc lub skontaktować się z lekarzem medycznych od razu.

• Typ artykułu: Masaż i relaks
  • Nazwa marki: KONGDY
  • Rozmiar: Średni
  • Zastosowanie: Ciało
  • Numer modelu: Hot Capsicum Plaster
  • Materiał: fabrics
  • Iterm: Hot Capsicum Plaster
  • Packing : 1pcs/bag
  • Function: Relief pains,arthritis,period pain
  • Feature: 100% Chinese pure herb,elastic fabric
  • Company: Henan Kangdi Medical Device Co.,Ltd
  • Usage: External use only
  • Certificate: CE BV TUV GMP
  • OEM: Offered
  • Shelf Life: 3 years
  • Size: 7x10cm

• Walkerjdw

Good did not test iT

• Greisy Negrita

Начиталась отличных отзывов и решила купить, после использования отпишусь! Огромное спасибо продавцу за качественный товар , подарок и быструю доставку !

• Yanagmailcom

Excellent Product , Excellent Service , Highly Recommended A***

Universal Car Auto Zagłówek Fotela Pad Poduszka Memory Foam Głowy Miękkie Szyi Wsparcie Poduszka Masaż Relaksacyjny Poduszkę dla Opieki zdrowotnej

pakiet zawiera: 1X Fotelik Poduszki Z Pianki Pamięci cechy: 1. Made wysokiej przeznaczenie pamięci pianki, to jest trwały i utrzymanie kształt. 2. Adopt ostatnie ergonomia koncepcja, prawidłowe kręgów szyjnych postawy, trzymaj kręgów szyjnych relaksu. 3.