Festive & Party Supplies

10 sztuk/partia Kolorowe Flower Wedding Party Balon Balony Foliowe Nadmuchiwane Air Balloon Birthday Party Dostawcy

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 18cm x 5cm (5.91in x 7.09in x 1.97in)

rozmiar przed pompowania: 18 cal
opakowanie: 10 sztuk balon
kolor: czerwony, róża czerwony, różowy, niebieski, złoty, fioletowy uwaga: wielkość będzie mniejsze, gdy wstawka na powietrzu. wszystkie rozmiar jest przed pompowania te balony rozmiar mniejszy niż 18 cal, nawet można umieścić hel, to nie może unosić się w powietrzu. zawory na balony mają samo uszczelnienie. gdy napompowane balon będzie zatrzymać się od ponad tydzień. The balony mogą być wypełniony helem się unosić lub wypełnione powietrzem, aby dołączyć do każdej powierzchni. balon przyjdzie płaskie i potrzeby pompowania od daty jej otrzymania. The sprzedawane bez Helu balon
kliknij, aby kupić nadmuchiwania:

• Okazje: Dzień matki,Birthday party,Halloween,Party,Chiński nowy rok,Graduation,Ślub,Walentynki,Dzień dziecka,Dzień ziemi,Rocznica,Powrót do szkoły,Ślub i Zaręczyny,Święto dziękczynienia,Wielkanoc,Boże narodzenie
  • Kształt Stylu: Kwiat
  • Liczba Sztuk: 10pcs
  • Numer modelu: event party decorations
  • Nazwa marki: tonlyshow
  • Klasyfikacja: Ballon
  • Materiał: Folia aluminiowa
  • Is_customized: Nie
  • Balloons Color:
  • Balloons Gende:
  • Theme:
  • Item Type:
  • Size before inflating :
  • flower shape balloons: wedding party supplier

Festive & Party Supplies

10 sztuk/partia 18 inch Patrolowania Psy Zabawki Dla Dzieci Urodziny Strona Dekoracji Balony Foliowe Globos hurtownie Hel Balony

wysyłka: chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus (oficjalnie uznane online sposobu wysyłki, c an śledzić swoje zamówienie tylko, podczas gdy jest nadal w Chinach ) odbiorcy hurtowi dla handlu hurtowego, gdy zamówienie jest więcej niż 100 dolarów, oferujemy r bezpłatne

Festive & Party Supplies

50 sztuk/partia 18 cal Heart Wedding Decor Dekoracje Ślubne drukowane Kulki Miłosne Serce Powietrza Helem Balony Foliowe Globos Pocałunek Party

10 sztuk/partia 18 cal Heart Wedding Decor Dekoracje Ślubne drukowane Kulki Miłosne Serce Powietrza Helem Balony Foliowe Globos Pocałunek Party rozmiar: 18 cali mieszane oznacza: dostaniesz mieszane 50 sztuk, lub pleae zostawić wiadomość, daj nam znać, która projektuje