• XSKEMP 2 Sztuk/partia M5 9 H Screen Protector Dla HUAWEI MediaPad 10.8 "0.3mm LCD Tablet Hartowane Szkło Hartowane ochronny Filmowym

• Rozmiar przesyłki: 21cm x 17cm x 2cm (8.27in x 6.69in x 0.79in)

XSKEMP 2 Sztuk/partia M5 9 H Screen Protector Dla HUAWEI MediaPad 10.8 " 0.3mm LCD Tablet Hartowane Szkło Hartowane ochronny Filmowym opis: ochraniacze ekranu wykonana ze specjalnie przetworzonego szkła, które jest bardzo skuteczny do ochrony przed uszkodzeniem. It 's opiekuna ekranu i będzie dbać o swoje ekran. cechy: 1. Twardość Powierzchni 9 H + twardość może skutecznie chronić ekran przed zadrapaniami i wstrząsami zewnętrznymi. 2. Anti-shatter Film jeśli uszkodzony, szkło hartowane rozpada się na małe spiecesthat nie są ostre, co czyni go bardziej bezpieczne dla użytkowników. 3. Powłoka Oleophobic The oleofobowa może zapobiec odcisków palców lub inne plamy, i zrobić film łatwe do czyszczenia. 4. Delikatny Dotyk The samoprzylepne silikonowe może sprawnie dotykowy na ekranie. It sprawia, że instalacja łatwy i jest bardziej wrażliwe do pracy. 5. Ultra Cienkie i Cały Przejrzystość hartowanego szkła jest tylko 0.3mm grubości, który ma doskonałą przepuszczalność światła. pakiet Zawiera: 2 X Szkło Hartowane Film Screen Protector bez opakowania do sprzedaży detalicznej. 2 X Pranie chemiczne Tkaniny 2 X Ściereczka Do Czyszczenia Na Mokro z alkoholem

• Wykorzystanie: Pda
  • Nazwa marki: XSKEMP
  • Pakiet: No Retail Package
  • Kompatybilny marka: Dla Huawei
  • Cechy: Ultra Jasne
  • Materiał: Szkło hartowane
  • Ilość: 2 Paczek
  • Numer modelu: For HUAWEI MediaPad M5 10.8"
  • Thinkness:
  • Light Transmittance: