• Damska Odzież Sportowa 2017 Wiosna i Lato Mody Przypadkowy Zestaw Krótki Rękaw Kołnierz Bluzki dwuczęściowy + Spodnie Na Co Dzień Sporting Garnitury

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

rozmiar biust odzież długość rękaw ramię spodnie długie Hip talii jednostka CM (cm) CM (cm) CM (cm) CM (cm) CM (cm) CM (cm) CM (cm) s 84 57 13.5 36 93 88 32 M 88 58 14 37 94 92 33 L 92 59 14.5 38 95 96 34 XL 96 60 15 39 96 100 35 2XL 100 61 15.5 40 97 104 36 3xl 104 62 16 41 98 108 37 ciepłe Wskazówka: pomiar ręczny będzie 1-3 cm (0.39-1.18 cal) błąd, jest normalne, proszę wziąć w rodzaju temat! dziękuję!.
wysyłka właśnie wysyłamy przedmiot na adres na Fundacjajozef.org. prosimy upewnić się, że wysyłka adres jest poprawny i zrealizowane. jeśli chcesz nam wysłać inny adres, proszę zmienić właściwy adres w Fundacjajozef.org zanim zapłacisz. przedmiot zostanie wysłany w ciągu 3 dni roboczych po pełnej zapłaty otrzymał. powrót jeśli nie jesteś zadowolony z zakupu i trzeba wrócić, prosimy o kontakt w ciągu 5 dni po element został odebrany. kupujący ponosi powrotną opłatę transportową. przedmiot musi być zwrócony w oryginalnym stanie, zwłaszcza gdy etykiety są nie oderwać. po otrzymaniu przedmiotu, otrzymasz pełny zwrot pieniędzy. Cła nasze ceny i koszty wysyłki nie obejmują należności celnych przywozowych, podatków i innych opłat celnych związanych. kupujący ponosi odpowiedzialności za wszystkie dodatkowe koszty poniesione w kraju przeznaczenia (jeśli w ogóle). Proszę sprawdzić u w danym kraju Celnych w celu sprawdzenia ile te dodatkowe koszty będą przed złożeniem zamówienie. jeśli chcesz nam pomóc zmniejszyć koszty celnej, prosimy o poinformowanie nas o deklarowanej wartości towaru. informacje zwrotne utrzymujemy wysokie standardy doskonałości i dążyć do 100% satysfakcji klienta! opinie są dla nas bardzo ważne. jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług, proszę zostawić nam pozytywne opinie z 5 gwiazdek o opis, wysyłka, i komunikacji. prosimy, że należy natychmiast skontaktować się z nami, ZANIM nam neutralną lub negatywną opinię, tak, że możemy w sposób zadowalający rozwiązać swoje obawy.

• Rozmiar: S, M, L, Xl, Xxl, Xxxl
  • Styl: Na co dzień