• Wymiana lampy Projektora nagie ELPLP17 dla Epson EMP-TS10/EMP-TW100/TW100 Projektora PowerLite 3 sztuk/partia

• Rozmiar przesyłki: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)

wymiana lampy Projektora nagie ELPLP17 dla Epson EMP-TS10/EMP-TW100/PowerLite TW100 Projektor
Wprowadzenie produktów
Articel Nr.: ELPLP17
dla Modelu: EMP-TS10/EMP-TW100/PowerLite TW100
lampa: UHP120W
żywotność lampy: 2500 H
dostawy
1-10 sztuka: 1-2days po płatności
11-50 sztuka: 3-5days po płatności
51-100 sztuka: 5-10days po płatności
ponad 100 szt może omówić
gwarancja
oryginalne lampy: 90 dni od daty wystawienia faktury
kompatybilne lampy: 90 dni od daty wystawienia faktury
wysyłki i Obsługi
1 · Proszę skorzystać z naszego wysyłka kalkulator, aby dowiedzieć się, koszt wysyłki.
2 · Produkty zostaną wysłane within3 dni roboczych po otrzymaniu płatności. tropić będzie e-mail do ciebie po zamówienie jest kompletne i wysyłają out.
3 · Prosimy O kontakt z nami po 3 dni roboczych, jeśli nie otrzymał żadnego potwierdzenia zamówienia lub śledzenia statusu confirmations.
4 · nie gwarantujemy czas dostawy ze względu na każdego kraju może mieć innym czasie harmonogram na niestandardowe rozliczeń, który może trwać dłużej/krótszy czas do kontroli swoich produktów. a także klienci są odpowiedzialni za wszelkie dodatkowe opłaty celne, opłaty maklerskie, cła, i podatki. te dodatkowe opłaty mogą być zbierane w momencie dostawy. nie będziemy zwrotu kosztów transportu odmówili przesyłek.
powrót 1. We dołożymy wszelkich starań, aby służyć naszym każdego klienta najlepsze, że możemy. 2. w Przypadku jakichkolwiek przyczyn niezależnych zwrócić produkt, prosimy o poinformowanie nas w ciągu po raz pierwszy, przed umieszczeniem w sporu lub dać nam negatine opinie 3. We zwróci ci na przedmioty zwrócone w ciągu 7 dni od ciebie ich otrzymania, bez podania przyczyny. pełny zwrot dać jeżeli rzeczy wracają w oryginalnym stanie. 4. Towar, który jest uszkodzone lub brakujące elementy nie podlega zwrotowi. 5) Kupujący jest odpowiedzialny za powrotnej wysyłki z odpowiednim opakowaniu
skontaktuj się z NAMI 1. You mogą skontaktować się z nami Trademanager lub pozostawiając nam wiadomość lub napisz do nas e-mail 2. Jeśli masz jakieś pytanie, prosimy o kontakt z nami bez waha, będziemy reponse w ciągu 24 godzin 3. Our godziny pracy: 9am-6pm pekin Czas (GMT + 8) od Poniedziałku do Piątku informacje zwrotne 1. A pozytywne opinie (s) będzie tylko napisali po zakończeniu transakcji, prosimy o poinformowanie nas przez e-mail lub trademanager po otrzymaniu zamówienia.
2. Please kontakt, jeśli jest jakiś problem z produktem. jesteśmy tutaj, aby pomóc i rozwiązać wszelkie problemy, które mój wystąpić
3. Proszę NIE Opuszczać Negatywną lub Neutralną informacje zwrotne bez kontaktu z nami ponieważ Fundacjajozef.org nie pozwoli withdrawals dla jakichkolwiek powodów. negatywne Opinie nie rozwiązuje problemy.
4. jeśli nie opuszczać negatywną informacje zwrotne bez kontaktując się z nami problemu, to będą rozpatrywane ostateczny rozdzielczość i nie dalej kontakt lub napisz odpowiedź będzie zapewnić.

• Nazwa marki: bipu
  • Numer modelu: EMP-TS10/EMP-TW100/PowerLite TW100

Lampa Projektora z Obudową ELPLP67 HAPPYBATE dla PowerLite S11, W16, W16SK, PowerLite X12, X14 +, X15, VS210, VS220, VS310, VS315W, VS320

wszystkie nasze lampy projektora podjęły ścisłej kontroli jakości dla beam wydajność, połączenia, napięcia, i czasu wykonywania, dzięki czemu można zaufać go do pracy bez zarzutu w twój projekcji. ponadto, będziemy dostarczać 180-day gwarancja po służbie, jeśli