Electrical Equipments & Supplies

10 SZTUK/PARTIA Chint ND16-22DS Wskazanie LED/4 AC220V 380 V 24 V Sygnał 22 MM AD16

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

istnieje wiele zapasów nie na półkach, w razie potrzeby, proszę podać modele lub zdjęcia do nas. wszystkie produkty gwarancja 3 miesięcy.
wysyłka Aramex Proszę podać kopię ID karty (zrób zdjęcie). polityka poczty pocztowych zmiany w Federacji Rosyjskiej, kupujący muszą napisane w imię i nazwisko.
1. Please upewnić się, że wysyłka adres jest poprawny, wspieramy przesyłki przez ePacket (USA), porcelanowa Poczta Standardowe Express, Hong Kong Post, DHL, EMS, i DHL Global Mail i więcej. (Standardowa Wysyłka Szybciej niż Poczta) Wysyłka ePacket, HongKong Poczta, DHL Global Mail: około 10-30 dni (Poszczególnych krajach lub nawet dłużej)
2. We wyśle towar z w 1-3 dni po zaksięgowaniu płatności weryfikacji przez Fundacjajozef.org. jeśli kupisz więcej, mamy więcej ofert
niektóre kraje Europejskie Dhl Global Mail
przez EMS: około 5-10 dni (Poszczególnych krajach lub nawet dłużej)
Dhl: około 3-7 dni (Poszczególnych krajach lub nawet dłużej)
wymiana/Wymiany/Zwrot
(1) akceptujemy wymianę w ciągu 14 dni po otrzymaniu dla wadliwego elementu. a my zwrócimy pieniądze z powrotem. tymczasem, czego potrzebujesz, aby zapewnić nam pewne dowody, takich jak obrazek,, aby pokazać nam to jest uszkodzony.
(2) jeśli kupisz złą pozycję pls natychmiast skontaktować się z nami, a my dostawy inny właściwy, jeśli mamy. ale musisz pozwolić sobie wszystkie koszty, w tym oryginalny ładunków, koszty obsługi i fracht powrotny, etc.
(3) Unwished zwrotu produktu będą pobierane 15% zarybiania opłata tylko wtedy, gdy pozycja jest taki sam jak które wysłaliśmy na zewnątrz. kupujący musi zapłacić za wysyłki opłaty wysyłać rzeczy z powrotem.
(4) Jeśli wracającą rzecz nie jest taki sam jak które wysyłane do ciebie, takich jak zniszczone, trzeba za to zapłacić. adres na działce nie jest nasze, to jest listonosz adres. tak, proszę NIE WYSYŁAĆ, ŻE ADRES. prosimy o kontakt z nami na adres zwrotny
informacje zwrotne
zadowolenie klienta jest dla nas bardzo ważne. jeśli jesteś zadowolony z naszych usług, proszę appraise szczegóły transakcji Fundacjajozef.org z doskonałym " 5 Gwiazdek " i zostawić nam pozytywne ocena informacje zwrotne. jeśli nie jesteś zadowolony z zamówionych przedmiotów, prosimy o kontakt przed wystawieniem negatywnej opinii, będziemy pracować z wami, aby rozwiązać problem. dziękuję!

• Nazwa marki: HUAERXINDIAN
  • Funkcja ochrony: Sealed