• 5 sztuk/partia Nowością Nóż Shaped Długopis, sztylet Shaped Prezent Długopis dla Chłopców jako Nagrody Szkolne

• Rozmiar przesyłki: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

5 sztuk/partia
rozmiar: 14 cm długości
tusz kolor: niebieski (0.5mm)
o Wysyłce: zamówienie ponad 5.00 USD, wysyłamy out z numerem przesyłki. twoje zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 48 godzin po dokonaniu płatności. wszelkie cła importowego podatku lub są nabywcy odpowiedzialnością. jeśli masz specjalne wymagania, aby zadeklarować na klienta, poinformuj nas z góry. każde zamówienie ma numer przesyłki, jeśli nie można śledzić go, prosimy o kontakt z nami. my nie będzie odpowiedzialny za wszelkie dely z zamówień po wysyłać. ale pomożemy śledzić najnowsze informacje i pomóc ci całą drogę. jeśli terminu dostawy nadchodzi, prosimy zwrócić się do nas, aby przedłużyć termin dostawy, jeśli nadal nie dostać swoje zamówienie. o Opinie: twoja opinia jest dla nas bardzo ważne. kliknij 5 gwiazda w zwrotne jeżeli wszystko idzie dobrze. proszę napisz do nas przed wyjazdem wszelkie negatywne informacje zwrotne lub otwierania spór na Fundacjajozef.org. We będzie starał się jak najlepiej i uzyskać szczęśliwy zakończenie

• Kolor tuszu: Niebieski
  • Kolor: Gold