• Remote Control Toys
  • Yuenhoang 10 Sztuk/partia Stopu Aluminium Nakrętki Sześciokątne CW CCW M5 * H4.5 Nylon Pierścień Nakrętki Blokady Anty-luźne dla Hexacopter FPV UAV Samolot

Remote Control Toys

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)

Yuenhoang 10 Sztuk/partia Stopu Aluminium Nakrętki Sześciokątne CW CCW M5 * H4.5 Nylon Pierścień Nakrętki Blokady Anty-luźne dla Hexacopter FPV UAV Samolot specyfikacja Model: CW CCW kolor: różowy/czerwony/srebrny/złoty/niebo niebieski/fioletowy/niebieski/pomarańczowy/zielony/tytanu/czarny pakiet zawiera: 10 * orzechy

• Kolor: pink CW, silver CW, golden CW, blue CW, blue CCW, orange CW, orange CCW, red CW, red CCW, green CW, green CCW, titanium CW, titanium CCW, black CW, black CCW, pink CCW, silver CCW, golden CCW, sky blue CW, sky blue CCW, purple CW, purple CCW
  • Wykorzystanie: Pojazdów i zabawki zdalnie sterowane
  • Nazwa marki: YUENHOANG
  • Materiał: other
  • Rc części i acc: nuts

Remote Control Toys

5 paczka 15*6.4*5 cm Srebrny Wysokiej Jakości Włókna szklanego RC LiPo Baterii Bezpieczeństwa Torba Straż Bezpieczne Charge worek

15*6.4*5 cm Srebrny Torba Wysokiej Jakości Włókna Szklanego RC LiPo Baterii Bezpieczeństwa Bezpieczne straży Charge SackThis jest wysokiej jakości Torba do Ładowania Baterii LiPo Akumulator LiPo Bezpieczeństwa, zaprojektowany, aby zatrzymać i zawiera żadnych ognia spowodowane

Remote Control Toys

E18 Mastadon Himoto 1/18 Upgrade Części Elektryczne Ałunu Aluminium Servo Saver 1 Zestaw Dla RC Buggy E18XBL Spino 23619

E18 Mastadon Himoto 1/18 Upgrade Części Elektryczne Aluminium Servo Saver Alum 1 Zestaw Dla E18XBL Spino Buggy 23619 zapraszamy do hobby Zone. Dostarczyć różnych R/C modele i parts. Dobrej jakości w rozsądnej cenie, Dodaj nas do swoich ulubionych sprzedawców i odwiedzenia