• HOT NEW TL-5920 TL5920 5920 3.6 V bateria litowa PLC sterowania w nr 2 li-ion

HOT NEW TL-5920 TL5920 5920 3.6 V bateria litowa PLC sterowania w nr 2 li-ion

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

zapraszamy do naszego Sklepu
jeśli masz jakieś pytania skontaktuj się z nami
opis
Lot 1 Sztuk.
100% Nowy, nigdy nie Używany.
Informacje O płatności
· akceptujemy tylko Escrow service. thanks!
międzynarodowe Nabywcy Uwaga:
1.) Przedmioty są wysyłane z chin.
wyślemy paczkę przez Chiny Poczta Lotniczej Poczta lub HongKong Poczta Lotniczej Poczta,
najbardziej counry będzie przybył paczkę w ciągu 10-25 dni roboczych.
ponadto, możemy wysłać towar przez Chiny wyrażają lub Chiny EMS, najbardziej counry będzie przybył paczkę w ciągu 7-15 dni roboczych. the koszt wysyłki prosimy o kontakt z nami.
czas dostawy zależy od przeznaczenia i innych czynników, może to potrwać do 30 dni roboczych.
proszę skontaktować się z nami w ciągu miesiąca, jeśli element nie jest przyjechał.
2) należności celnych przywozowych, podatki i opłaty nie są wliczone w cenę wysyłki lub opłat. te opłaty są nabywcy odpowiedzialność.
3). wszystkie zamówienia zwykle dostarczane w ciągu 2 dni roboczych od otrzymywać płatności wyczyszczone.
4). tylko wysyłamy potwierdzający adres podany przez Fundacjajozef.org. zanim zapłacisz, prosimy upewnić się, że adres w Fundacjajozef.org pasuje do adresu chcesz my wysyłać
5) Proszę Skontaktować Się z urzędem celnym kraju ustalać co te dodatkowe koszty będą przed licytować/kupienie.
6) wysyłamy na adres, który wszedł w trakcie procesu finalizacji transakcji, raczej niż twoje Fundacjajozef.org adres wysyłki. elementy mogą być połączone w jednej faktury, ale całkowite wysyłka opłata będzie sumą każdego elementu wysyłki i obsługi opłata.
powrotna Polisa
· jeśli nie jesteś zadowolony z zamówienia, można zwrotu/wymiany w ciągu 14 dni z pełny zwrot pieniędzy (z wyjątkiem wysyłki) tak długo, jak produkty są w pierwotnego kształtu. proszę skontaktować się z nami, zanim statek zamówienia z powrotem, my powiemy ci adres zwrotny, po otrzymaniu pakietu będziemy zwrotu lub wymiany do ciebie. · wracającą rzecz musi być w oryginalnym stanie.
· jesteśmy w stanie zwrotu pieniędzy bez kosztów wysyłki.
skontaktuj się z NAMI
1. zadowolenie Klienta jest dla nas bardzo ważne i nasza ocena zwrotne odbija ten satysfakcję.
2. Jeśli masz jakieś pytania, nasz Obsługa Klienta zapraszamy do e-mail lub zadzwoń do nas. dokładamy wszelkich starań, aby odpowiedzieć na wszystkie pytania i rozwiązać wszelkie problemy tak szybko, jak to możliwe. jeśli masz jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt przed licytować! dzięki.
3. napisz do nas przed wyjazdem wszelkie negatywne lub otwiera jakaś spór na Fundacjajozef.org. dbamy o naszych cenionych klientów, i zawsze staram się pomóc. więc jeśli masz jakieś problemy, prosimy o kontakt mailowy natychmiast.
Powodzenia i życzę miłego zakupów! pozostać w kontakcie i mamy nadzieję, że do zobaczenia ponownie wkrótce!
.

• Nominalne napięcie: 3 v
  • Nominalna pojemność: 8500mah
  • Nazwa marki: jiaxinda