• KIMISKY Fioletowy Narzędzie Pielęgnacja Stóp Kalus Remover Elektryczne Exfoliator PK Scholls Elektryczne Pedicure Foot File + 7 Głowice Rolkowe + Pudełko

• Rozmiar przesyłki: 15cm x 10cm x 22cm (5.91in x 3.94in x 8.66in)

zalecane Produkty:
uwaga: Следующие несколько продуктов на российском складе в течение длительного времени, вы можете выбрать для отправки на месте в России, большая часть аксессуаров может составлять 3-15 дней.
Model: KY-918 Kolor: Fioletowy dla Roller Głowice Model: KY-838 napięcie wejściowe: 110-240 V ładowarka czas ładowania: czas Ładowania 6-8 godzin, (z komputerów, tabletki, energii komórkowej opłata nie więcej niż 1.5 godzin, zaleca się używać nasz profesjonalny, wysokiej jakości ładowarka) cechy: * akumulator: Ten pedicure jest wbudowany w 1000 mAh baterii. w porównaniu z nie akumulator jest nie tylko wygodniejsze, ale również przyjazne dla środowiska. czas ładowania wynosi około 6-8 godzin (należy ładować przez co najmniej 10 godziny przed użyciem tego kory obierania narzędzie po raz pierwszy, albo, jeśli nie przez okres czasu). wykorzystanie czasu 50-60 minut. * silne i Gładka: wybierając ten PK KIMISKY Scholls noga pliku Beautifies swoje nogi Na Pięknie gładką skórę po 1 użytkowania * Kabel USB i Ładowarka: możesz być martwi się o swoje adapter jest uszkodzony, nie martw się. można łatwo kupić akcesoria potrzebne w naszym sklepie, proszę kupić nasze profesjonalne ładowarki. * wysoka twardość piasku kwarcowego: można dostać 2 różnych Scholl głowice rolkowe, co ważniejsze, możesz uzyskać więcej szlifowania głowy tutaj. uwaga: * ten kalus remover jest zalecane tylko dla jednej osoby. dla higieny powodów, unikalne młyny walcowe nie powinny być dzielone z innymi.
Lista pakowania:
1 Foot file
7 głowice Rolkowe (1 Sztuk + 6 Szorstki) zawiera zainstalowany na urządzeniu
1 Pokrywa
1 Ładowarka + Kabel do Ładowania (proszę zostawić nam wiadomość, jeśli potrzebujesz inne adaptery)
1 x szczotka
1 Niebieski worek do przechowywania (prezent)
1 x Pudełko
akcesoria chcesz, można łatwo kupić tutaj:
WYSYŁKA
* proszę Dostarczyć Prawidłowego Odbiorca Wiadomość: Imię i Nazwisko, Kod pocztowy i jest to Ważne!
* zamówienie zostanie wysłane w ciągu 24-48Hours, jeśli coś zmienić, Pls zostawić wiadomość na zamówienie lub Wewnątrz-List Wkrótce.
* proszę prioritize Wybierz: Fundacjajozef.org Wygaszacz Wysyłka Fundacjajozef.org lub Fundacjajozef.org Standardowa Wysyłka
Fundacjajozef.org
PŁATNOŚĆ:
* pełna płatność musi zostać zakończona w ciągu 7 dni od daty złożenia zamówienia, w przeciwnym razie zamówienie jest nieprawidłowy lub anulowana przez system.
* wypełnić informacje kupującego, upewnij się, aby wypełnić w kontakcie z, adres, kod pocztowy i numer telefonu i inne szczegóły.
WYSYŁKA:
* Kupujący powinien być odpowiedzialny za wszelkie ubezpieczenia, problemy i usług, takich jak wypadki szkody powstałe w wyniku wysyłki, opóźnień lub innych problemów.
kupujący powinien być odpowiedzialny za podatek i/lub odpowiedzialności z dowolnego kraju. towary zostaną oznaczone jako " prezenty " lub " próbek ", co ułatwia odprawy celnej i
zmniejszenia opłat. (jeśli chcesz zadeklarować nazwę towaru jako inny produkt, lub w celu dostosowania określonej wartości, prosimy o poinformowanie nas, gdy złożył zamówienie)
GWARANCJA I GWARANCJA:
* w przypadku otrzymania towaru i okazało się, że źle wersja towarów, proszę nie złożyć spór (prawdopodobne, aby być wysłane), natychmiast skontaktować się z nami, my zwrócimy lub dać nam pełnej refundacji, jesteśmy odpowiedzialny za koszty wysyłki zwrotnej.
* wszystkie towary są sprawdzane i testowane, zanim zostaną wysłane. jeśli nie jesteś zadowolony z zakupu, możesz zmienić towaru w ciągu tygodnia. musisz skontaktować się z nami w ciągu
24 godzin po otrzymaniu towaru
* wysyłka i opłat manipulacyjnych nie podlegają zwrotowi, klient powinien być odpowiedzialny za zwrot wszystkich kosztów.
wszystkie powrotne muszą pozostać taki sam, w tym pudełka i akcesoria. człowiek się wady nie może być zagwarantowane, takie jak złamane, porysowane i tak dalej.
wszelkie przedmioty, proszę wysłać z powrotem przez EMS lub lokalnym poczty.
O OPINIE:
utrzymujemy wysokie standardy doskonałości i dążyć do 100% satysfakcji klienta! twoja opinia jest bardzo ważna. prosimy tylko, że skontaktujesz się z nami, i można dać
nam neutralną lub negatywną informacje zwrotne, tak, że możemy w sposób zadowalający rozwiązać swoje obawy

• Kolor: USA Pulg, Europe Pulg
  • Typ artykułu: Narzędzie pielęgnacja stóp
  • Numer modelu: KY-918
  • Materiał: ABS
  • Rozmiar: 15*5.3CM
  • Nazwa marki: kimisky
  • Typ: Electric Foot File
  • package: 1 Equipment +7pcs roller heads+Gift Box
  • Roller Head Model : KY-838