Office Electronics

Evolis r3011 wstążki drukarki dla Pebble3 Pebble4 Dualys2 Evolis Securion i Quantum drukarki kart ID

• Rozmiar przesyłki: 10cm x 8cm x 7cm (3.94in x 3.15in x 2.76in)

evolis r3011 wstążki drukarki dla Pebble3 Pebble4 Dualys2 Evolis Securion i Quantum drukarki kart ID
Evolis 3011 5-panelowa Kolor Wstążki pozwala druku znakomity kolor obrazów na puste karty ID do swoich organizacji indywidualnych potrzeb.
wydajność: 200 kart. 100 jeśli drukowania po obu stronach. Evolis R3011 Oryginalny
The Evolis R3011 jest kompatybilny z Evolis Pebble, Pebble3, Pebble4, Dualys, Dualys2, Securion i Quantum drukarki kart ID. dane techniczne producent i pozycja: Evolis R3011 YMCKO kolorowy wstążka 200 drukuje na rolce do użytku z następującymi drukarki Evolis: żwirowa Pebble 3 Pebble 4 Dualys Dualys 3 Securion opis YMCKO wstążki składa się z Y (żółty), M (magnta), C (cyan), K (czarny żywica) i O (jasne nakładki) pięć paneli. 1. żółty (Y), magenta (M) i cyan (C) panele dla drukowanie pełnego spektrum kolorów poprzez połączenie kolorów przy użyciu różne stopnie ciepła . 2. K panel jest czarny panel żywicy, zwykle używane do drukowania tekstu i kodów kreskowych . 3. O panel jest cienka, jasne ochronna nakładka . YMCKO taśmy są używane do drukowania połączenie obrazy w pełnym kolorze i jedno-kolor tekstu lub kodów kreskowych YMCKO wstążki
oferta profesjonalne drukowanie z drukarki kart Evolis superimposition z 3 kolorów podstawowych (żółty, purpurowy i cyan), aby dodać więcej głębi i chrupkość, aby obraz.
proces ten sprawia, że możliwe w celu optymalizacji jakości drukowanych obrazy i logo z 300 DPI rozdzielczość, która gwarantuje expert prezentacji.
nasz kolor wstążki nałożyć lakier ochronny na swoim kart plastikowych,, aby zachować wysoką jakość obrazu pomimo częstego stosowania. drukowane karty z tworzywa sztucznego może, w związku z tym, być stosowane przez okres do 3 lat.
dla wszystkich jednego lub dwóch-sided kolor wydruków.
Globalny Ekarwelt Store
jakie metody płatności można używać?
uwaga: koszty wysyłki pokazano obejmują dopłaty paliwa. należności celnych przywozowych, podatków i innych opłat celnych związanych nie są wliczone w cenę. kupujący ponosi odpowiedzialności za wszystkich dodatkowych opłat poniesionych (jeśli w ogóle).
uwaga: UPS wysyłka koszt oszczędności wyświetlane powyżej odzwierciedlają rabaty oferowane do Fundacjajozef.org sprzedawcy. mogą także inne promocje, dotacje lub rabaty oferowane przez sprzedawców, aby ich indywidualnych nabywców, i są ważne tylko na transakcje zakończona przez Fundacjajozef.org.
GWARANCJA
1. Jeden letnia gwarancja producenta dla wadliwych elementów (z wyłączeniem elementów uszkodzonych i/lub nadużywać po otrzymaniu)
2. Wadliwe elementy MUSZĄ BYĆ zgłaszane i wrócił do nas w okresie gwarancyjnym (w oryginalnym opakowaniu
i akcesoria). musisz nam powiedzieć, co wada i dać nam swoje Fundacjajozef.org ID i numer zamówienia.
MY NIE NAPRAWIĆ LUB WYMIENIĆ ELEMENTY Z UPŁYNĄŁ GWARANCJI.
3. Return wysyłka ma być zapłacona przez Kupującego.
1. masz 30 dni, aby skontaktować się z nami, aby powrócić go od daty jej otrzymania. jeśli ten element jest w posiadaniu więcej
niż 30 dni, to jest rozpatrywane używane, a MY NIE WYDA Ci ZWROT. Nie ma żadnych WYJĄTKÓW!
2. Wszystkie wracać rzeczy MUSZĄ BYĆ w oryginalnym opakowaniu i musisz DOSTARCZYĆ nam wysyłki śledzenia
numer, konkretnego powodu do powrotu, i twoje Fundacjajozef.org ID.
3. We zwróci się do ciebie, po otrzymaniu towaru w jego pierwotnego stanu, opakowania ze wszystkich elementów i
akcesoria w zestawie, PO ZARÓWNO Kupujący i Sprzedający anulować transakcję z Fundacjajozef.org, możesz wybrać
się na wymianę.
4. Return wysyłka ma być zapłacona przez Kupującego.
INFORMACJE ZWROTNE
utrzymujemy wysokie standardy doskonałości i dążyć do 100% satysfakcji klienta! 5 Pozytywne TARS Feedbackis dla nas bardzo ważne. proszę skontaktuj się z nami, zanim nam neutralną lub negatywną opinię, będziemy pracować z wami, aby rozwiązać wszelkie problemy.

• Typ: Żywica
  • Nazwa marki: EKARWELT
  • Rozmiar: 110*90
  • Kolor: Inne