• 1 para moda 3d skarpety dla kobiet mężczyźni dwukrotnie do jednego cat charactor gorący przedmiot stylowe popularne

• Rozmiar przesyłki: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

1 Para moda 3D Charactor Skarpetki Dla Kobiet Mężczyźni Dwukrotnie Do Jednego Cat Darmowa Wysyłka Stylowa Popularne wysokiej jakości, przystępna cena, proszę mieć pewność zakupu rozmiar: jak pokazano na rysunku mężczyzna lub kobieta, neutralne skarpetki kolor: Jak obrazka przedstawienie ilość: 1 Para

• Typ artykułu: Skarpety
  • Płeć: Kobiety
  • Skarpety typu: Na co dzień
  • Typ wzoru: Zwierząt
  • Materiał: Bawełna
  • Grubość: Standardowy
  • Numer modelu: J2148

• Vlad0274

No me ha llegado el producto mal vendedor

5 par/partia multicolor Cute Animal Konstrukcyjne Dziewczyny Dzieci skarpety chłopców Dorywczo Wygodne Bawełniane Dziecko Kreskówka Siatki Krótkie Skarpetki

1. We będzie proces na zamówienie w ciągu 24-28 godzin po otrzymaniu płatności. 2. tylko wysyłamy adres consigned masz pod warunkiem. uprzejmie proszę sprawdzić ponownie, aby upewnić się, że adres w celach zamówienie jest tak samo jak adres musimy wysyłać do. 3.